amir_armin مدیر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 عنوان رفع تیرگی | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 31 پست سلام خانما شاید خیلیامون این مشکلو داشته باشیم تیرگی واژن و زیر بغل ودستشما چکار کردین اخه دنبال راه چاره ای بودین؟یابیخیالش شدین من چندوقت دیگه سزارین میشم وخجالت میکشم بخوان سوند وصل کنن بخاطر تیرگی لطفااگه کسی راه چاره ای داره بگه خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘 1397/10/10 | 03:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amir_armin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 عزیزم تو بارداری دیگه تیره تر شدن طبیعیه ، سخت نگیر اونم تو این اوضاع حاملگی که چیزی برات نمونده&nbs ... همینکارو میکنم عزیزم استرس هیچیو ندارم حتی اگه بدون بیحسی شکممو پاره کنن مهم نیس فقط استرس سوند دارم خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
amir_armin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 پرستارا روزی صدتا سیاهترشو میبینن، نگران نباش 😩 خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41109 یعنی قبل بارداری طبیعی نیست؟ چراولی من بشخصه قبل بارداری دچارش نبودم و کسی روندیدم اینطور باشهولی تو بارداری اینجوری شدم ( )
pardita عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 1552 عزیزم چرا خودتو واسه ی امر طبیعی نگران میکنی و با خودت فک میکنی این مساله کاملا طبیعیه چون اون قسمت ... دکتر من میگفت اینا تاثیرات فیلمای +18عه،فکر میکنن اونجوری درستشه در صورتی ک عادیه،
amir_armin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 عزیزم چرا خودتو واسه ی امر طبیعی نگران میکنی و با خودت فک میکنی این مساله کاملا طبیعیه چون اون قسمت ... مر سی عزیزم از دلداریت سعی میکنم چشم فقط این سوند رو اعصابمه میترسم خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
taherekhanoom عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 3665 اره ی تجربه تلخی هم دارم قبلا ک عکس رنگی گرفتم بلاها سرم اوردن ۴نفر بالا سرم جداازاینکه همه جارو دید ... آخی عزیزم پس حتما اینکارو کن ب دکترت بگو تو پروندت مینویسه ک تو بیهوشی برات بزنن ،بگو میترسم استرس میگیرمو این
amir_armin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 بارداری دلیلشه 😓 خجالت نداره ک ۹۰ درصد تو بارداری همینبعد زایمان کم کم بهتر میشه اگه بهتر نشد چی😑😕 خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41109 اگه بهتر نشد چی😑😕 مطمئن باش بهتر میشهاگرم نشد آبلیمو ب ندر آخر لیزریا کلا بیخیال شو 😁 ( )
amir_armin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 اروپایی هاهم این مشکلو دارن آیا؟ 😐هزار عمل وجراحی هست شاید انجام بدن نمیدونم پیششون نیستم😑🙈 خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
amir_armin مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 آخی عزیزم پس حتما اینکارو کن ب دکترت بگو تو پروندت مینویسه ک تو بیهوشی برات بزنن ،بگو میترسم ا ... مرسی گلم چشم حتما میگم😔 خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘