2777
2789
عنوان

رفع تیرگی

687 بازدید | 31 پست

سلام خانما شاید خیلیامون این مشکلو داشته باشیم 

تیرگی واژن و زیر بغل ودست

شما چکار کردین اخه دنبال راه چاره ای بودین؟یابیخیالش شدین من چندوقت دیگه سزارین میشم وخجالت میکشم بخوان سوند وصل کنن بخاطر تیرگی 

لطفااگه کسی راه چاره ای داره بگه

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘

تو بارداری اکثرا میشن خجالت نکش اون پرستارا روزی صدتا سیاه تر از تو رو میبینن نترس

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو بارداری اکثرا میشن خجالت نکش اون پرستارا روزی صدتا سیاه تر از تو رو میبینن نترس

اصلا وقتی بش فک میکنم حس بدی بم دس میده خجالت میکشم

واسه بیشتر خانوما اینجوری اپلاسیون برو از ژیلت استفاده نکن از صابون استفاده نکن وآب گرم هم باعث تیرگی میشه 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

عزیزم چرا خودتو واسه ی امر طبیعی نگران میکنی و با خودت فک میکنی این مساله کاملا طبیعیه چون اون قسمت رنگدانه ها بیشتره من بودم اتاق عمل باور کن خانمه سفیییییید پوستش شفاااااف ولی اون ناحیه طبق طبیعتش تیره تر بود خب....مادر خودم سفیده بدنش خیلی ولی اون ناحیه تیره تر میگه از اولین بار هم که زدم تیره تر بوده و اینم بگم تو اتاق عمل هیجکس توجه نمیکنه و درموردش صحبت نمیکنع هم عادیه هم اینکه اینقدز کار و ....هست ک فرصت خاله زنک بازی نیس خیالت راحت...تو باید الان ذهنتو آروم نگه داری فقط بخاطر خودت و بچه ات....منم ی مدت فک میکردم فقط مال من اینجوریه و ناراحت بودم ولی بعدش متوجه قضیه شدم اصلا توجهی نمیکنم و ذهنمو درکیر ی مساله خدادادی نمیکنم

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
منک بیخیال شدم ولی ی مرکز لیزر خیلی معروف بهم ی کرم معرفی کرد گفت اینو ک بزنی دو درجه روشن میشه اگ ن ...

تاثیری داشت خوب بود؟؟

ب دکترت بگو هماهنگ کنه تو بیهوشی سوند برات بزنن ک خجالت نکشی و درد زدنشو نداشته باشی  من خواهر ...

اره ی تجربه تلخی هم دارم قبلا ک عکس رنگی گرفتم بلاها سرم اوردن ۴نفر بالا سرم جداازاینکه همه جارو دیدن عکس رنگی خیلی درد داشت یادم میفته گریم‌میگیره خیلی حس بدی بود خیلی...

حالا ک میگن سوند میزنن همش اون تجربه تلخ میاد جلو چشام

واسه بیشتر خانوما اینجوری اپلاسیون برو از ژیلت استفاده نکن از صابون استفاده نکن وآب گرم هم باعث تیرگ ...

عزیزم خجالت میکشم متاسفانه😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز