2777
2789
عنوان

قاعدگي

97 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من هميشه عادتم مرتب بوده ولي ماه پيش هشت روز ديروز ترشدم اين ماه هم بايد هشتم ميشدم ک نشدم علت اين عقب جلو چي ميتونه باشه

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا از عفونت هست و یا تغییرات هورمونی مخصوصا تیروئید و گاهی کیست در رحم بنظرم ی ویزیت پیش دکتر ز ...

سرخود درمان نميکنم عزيزم دکتر رفتم کابرلين مصرف ميکردم تا هفته پيش و سوخته هم دادم سه ماه پيش مشکلي نداشتم

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
سرخود درمان نميکنم عزيزم دکتر رفتم کابرلين مصرف ميکردم تا هفته پيش و سوخته هم دادم سه ماه پيش مشکلي ...

بنظرت مشکل هورمونی هست که احتمال زیاد ارثی استرس فشارخون عفونت که با آزمایش و تشخیص اونم از طرف دکتری که بدنت رو میشناسه

بنظرت مشکل هورمونی هست که احتمال زیاد ارثی استرس فشارخون عفونت که با آزمایش و تشخیص اونم از طرف دکتر ...

عزيزم من ازمايش قبل بارداري دادم فقط غلظت خون داشتم و پرولاکتينم بالا بوده همين