amnihan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2438 عنوان قاعدگي 97 بازدید | 6 پست سلام دوستان من هميشه عادتم مرتب بوده ولي ماه پيش هشت روز ديروز ترشدم اين ماه هم بايد هشتم ميشدم ک نشدم علت اين عقب جلو چي ميتونه باشه رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما 1397/10/10 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amnihan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2438 دختر هستی یا مادر؟ درحال اقدامم عزيزم رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
نازگل164 عضویت: 1393/07/19 تعداد پست: 2218 درحال اقدامم عزيزم احتمالا از عفونت هست و یا تغییرات هورمونی مخصوصا تیروئید و گاهی کیست در رحم بنظرم ی ویزیت پیش دکتر زنان که قبلا میرفتی برو سرخود قرص و درمانی نکنید
amnihan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2438 احتمالا از عفونت هست و یا تغییرات هورمونی مخصوصا تیروئید و گاهی کیست در رحم بنظرم ی ویزیت پیش دکتر ز ... سرخود درمان نميکنم عزيزم دکتر رفتم کابرلين مصرف ميکردم تا هفته پيش و سوخته هم دادم سه ماه پيش مشکلي نداشتم رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
نازگل164 عضویت: 1393/07/19 تعداد پست: 2218 سرخود درمان نميکنم عزيزم دکتر رفتم کابرلين مصرف ميکردم تا هفته پيش و سوخته هم دادم سه ماه پيش مشکلي ... بنظرت مشکل هورمونی هست که احتمال زیاد ارثی استرس فشارخون عفونت که با آزمایش و تشخیص اونم از طرف دکتری که بدنت رو میشناسه
amnihan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2438 بنظرت مشکل هورمونی هست که احتمال زیاد ارثی استرس فشارخون عفونت که با آزمایش و تشخیص اونم از طرف دکتر ... عزيزم من ازمايش قبل بارداري دادم فقط غلظت خون داشتم و پرولاکتينم بالا بوده همين رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما