2777
2789
عنوان

قاعدگي

97 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من هميشه عادتم مرتب بوده ولي ماه پيش هشت روز ديروز ترشدم اين ماه هم بايد هشتم ميشدم ک نشدم علت اين عقب جلو چي ميتونه باشه

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا از عفونت هست و یا تغییرات هورمونی مخصوصا تیروئید و گاهی کیست در رحم بنظرم ی ویزیت پیش دکتر ز ...

سرخود درمان نميکنم عزيزم دکتر رفتم کابرلين مصرف ميکردم تا هفته پيش و سوخته هم دادم سه ماه پيش مشکلي نداشتم

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
سرخود درمان نميکنم عزيزم دکتر رفتم کابرلين مصرف ميکردم تا هفته پيش و سوخته هم دادم سه ماه پيش مشکلي ...

بنظرت مشکل هورمونی هست که احتمال زیاد ارثی استرس فشارخون عفونت که با آزمایش و تشخیص اونم از طرف دکتری که بدنت رو میشناسه

بنظرت مشکل هورمونی هست که احتمال زیاد ارثی استرس فشارخون عفونت که با آزمایش و تشخیص اونم از طرف دکتر ...

عزيزم من ازمايش قبل بارداري دادم فقط غلظت خون داشتم و پرولاکتينم بالا بوده همين