2821
2789
عنوان

پیاز درمانی

475 بازدید | 9 پست

سلام.من چند وقته اقدامم دو سه ماهه شوهرم واریکوسل عمل کرده منم این ما که پریود شدم از روز ۵ شروع به پیاز درمانی کردم تا الان که ۱۲ پریودیمه.من ۷،۸ ماه پیش یه کیست ۵ میلی داشتم ولی نخواستم دارو بخورم از پیازم بدم میاد ولی مجبوری میخورم الان روز ۱۲ پریودم زیر دلم عین پریود درد میاد و حالت تهوع دارم به نظرتون به خاطر پاکسازی رحمه با پیازه؟ در ضمن ببخشید رابطه هم دارم یک روز درمیون.امروزم زیادی راه رفتم بدتر شد درد و تهوع

منم می خوام شروع کنم 

امیدوارم حالم بد نشه چون کلا بوی پیاز سرمو درد میاره 

با عسل خوردی یا خالی ؟

میگن لکه و درد عادیه تا یه حدی 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانما من وقتی مجرد بودم هم از پیاز درمانی برا رفع کیستم استفاده کردم ولی درد نداشتم. این درمانو یه پروفسور ترکیه ای گفت منم شنیدم. من خواهرم بچه دوم میخواست ولی به خاطر پلی کیستیک نمیشد هر جور دوا درمونم کرده بود ولی یه ماه این درمانو انجام داد حامله شد منم بعدش برا کیستم خوردم و کیستم به کل رفت و حتی مجرد بودم آندومترم ضخیم بود اونم خوب شد ولی میگم درد نداشتم

منم می خوام شروع کنم  امیدوارم حالم بد نشه چون کلا بوی پیاز سرمو درد میاره  با عسل خوردی ...

منم متنفرم از پیاز ولی خب از قرص بهتره بزنین تو نت میاره که برا چیا خوبه. از روز ۵ پریودی تا ۱۵ روز میخورین شبا قبل خواب یه لیوان. البته تو اینترنت چیزای متفاوت نوشته ولی من چون زبان استانبولی بلدم خودم از دکتر شنیدم گفت اینو که شبا قبل خواب یه لیوان بخورین. یه پیازو قاچ میکنین با یه لیوان آب میزارین جوش میاد بعد آبشو میخورین

خانما من وقتی مجرد بودم هم از پیاز درمانی برا رفع کیستم استفاده کردم ولی درد نداشتم. این درمانو یه پ ...

من کلا خیلی پیاز دوس دارم با همه چی پیاز میخورم البته بعدش مسواک میزنم و سیب و چایی میخورم بوش بره فک کنم براهمین تند باردار شدم😕

من کلا خیلی پیاز دوس دارم با همه چی پیاز میخورم البته بعدش مسواک میزنم و سیب و چایی میخورم بوش بره ف ...

خوبه خدا رو شکر کنین واقعا نعمت زیباییه.حالا یادمه مامان بزرگم بچه بودم به منو داداشم میگفت پیاز بخورین خوشگل میکنه پیاز آدمو. هیچ کدوم دوس نداشتیم و نداریم و هیچ کدوم بچه نداریم هنوز😑😑

2824
2823
2791
2779
2792