2777
2789
عنوان

Baby check

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که مثبت باشه ولی یک بار دیگه امتحان کنید چون برا منم دو بار این اتفاق افتاده ولی باردار نبودم بعد نیم ساعت خود به خود خط دوم ظاهر میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

دیگه نمیخواد الکی پول تست بدی 

مبارک باشه برو آز خون بده

مطمئن باش بارداری

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
نیم ساعت بعد غیر معتبره، یعنی رو جلدشون من خوندم نوشته بود اگه بعد از چندقیقه یه شکل دیگه شد اشتباهه ...

پس اگه واقعا اینو خوندی که نباید دل خوش کنم🤣 ممنون از راهنماییت عزیزم

خدایا به امید تو... 
عزیزم من که مثبت شد تو هر ساعتی که میزدم مثبت میشد اصلا به اول صبح ربطی نداره وقتی مثبت باشه هر وقت ...

یعنی فکر میکنی ی بار دیگه همین امروز امتحان کنم؟ 

خدایا به امید تو...