سلام بچه ها، خواهش میکنم کمکم کنید، من دومین ماهی هست که اقدام میکنم برای بارداری، فردا موعد پریودمه، امروز از سر کنجکاوی بی بی چک زدم، تو این فاصله تا دستامو بشورم فقط خط c ظاهر شد منم بی خیال شدم و رفتم دنبال کارام نیم ساعت بعد ک یادم افتاد دور ننداختمش رفتم بندازمش سطل آشغال که دیدم این شکلی شده، حالا نمیدونم کی خط دوم ظاهر شده بنظرتون قابل اعتماد هست؟ جرات ندارم دوباره چک کنم، میخوام تا فردا صبح صبر کنم
ایشالا که مثبت باشه ولی یک بار دیگه امتحان کنید چون برا منم دو بار این اتفاق افتاده ولی باردار نبودم بعد نیم ساعت خود به خود خط دوم ظاهر میشه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰