2777
2789
عنوان

استاد مهربان: كار خدا،بخشيدنه!!!!

405 بازدید | 26 پست

یه بنده خدایی تعریف می کرد بچه که بودم، رفتم مسجد، سر نمازم با صدای بلند دعا کردم

"خدایا یه دوچرخه به من بده" ریش سفید محل شنید، گفت: بچه جان، خدا که کارش دوچرخه دادن نیست، کار خدا لطف به بندگانشه، خصوصا بخشش گناهاشون، نه دوچرخه دادن.

صبح روز بعد رفتم یه دوچرخه دزدیدم و تو مسجد سر نمازم دعا کردم که خدایا منو بابت تمام گناهانم ببخش.

ریش سفید شنید و گفت: آفرین پسرم، حالا شدی مسلمان خوب و خداپرست.

از آن روز دیگه من راهمو پیدا کردم الان هم یه گوشه مملکت دارم خدمت می‌کنم، اول اختلاس میکنم و بعد نماز و نذری و  توبه!

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صحیح

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

این واقعا حقیقت دین تحریف شده ماست

راستی استاد مهربان 

اوضاع بازار چه میشود راهنمایی بفرمایید

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
این واقعا حقیقت دین تحریف شده ماست راستی استاد مهربان  اوضاع بازار چه میشود راهنمایی بفرمایید

خيلي كلي پرسيدين! كدوم قسمت بازار؟!!!

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"
تونی مونتانا (آل پاچینو): وقتی بچه بودم، دعا میکردم که خدا به من دوچرخه بده، بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگه س، بخاطر همین یه دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که منو ببخشه
این دیالوگ فیلم scarface هست
گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت 😏 این را به کسی گو که تو را نشناسد ❤ یا علی
خيلي كلي پرسيدين! كدوم قسمت بازار؟!!!

طلا خریدم همون زمان که شما تاپیک زدیدبخرید

حالا الان اومده پایین

برای سال جدید اوضاع چطور میمونه بهتره یا رکود داریم؟؟؟

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
طلا خریدم همون زمان که شما تاپیک زدیدبخرید حالا الان اومده پایین برای سال جدید اوضاع چطور میمونه ب ...

من همين الانم ميگم بخرين ولي صرفا واسه سرمايه گذاري. همون موقع هم يادتون باشه گفتم تا لا اقل ٦ ماه به هيچ وجه انتظار سود كلان نداشته باشين. ببينين سرمايه گذاري روي طلا و ارز مثل بورس نيست. درسته ريسكش كمتره ولي مدت خواب سرمايتون بيشتره