2777
2789
حالا خودت طبیعی دوس داری یا سزارین؟

والا نمیدونم دوس دارم طبیعی باشه ولی نمیدونم میتونم تحمل کنم یا ن😣

❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤
خودت سزارین میخوای؟

بچه دوممه ، اولی سزارین بود

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست جونی ها من الان زیر شکمم درد میکنه . درد لگن دارم. تهوع سه ماه اول نداشتم ولی از امروز شروع شده ...

رحمت داره بزرگتر میشه به معدت فشار وارد میکنه طبیعیه

فکنم تا چند روز دیگه شکمت حسابی بزرگ بشه

چه خوب . منم نی نی ام دختره . نیمه اول فروردین وو سزارینی و بچه دوم 

آخرین پری تون کی بوده؟

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.