2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من‌اومدم نی نی من دختره ۲۶ هفته و ۳ روزمه اولین روز از آخرین پریم ۷ تیر بوده سزارینی هستم

چه خوب . منم نی نی ام دختره . نیمه اول فروردین وو سزارینی و بچه دوم 

سلام مامانا منم ۸ فروردینم ولی دکترم گفته اگ طبیعی باشی ۱۱ بدنیا میاد من اخرین پریودم ۱ تیر بوده میشه بگین الان هفته بیست و هفتم یا بیست و هشت؟  

❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤
سلام من‌اومدم نی نی من دختره ۲۶ هفته و ۳ روزمه اولین روز از آخرین پریم ۷ تیر بوده سزارینی هستم

خودت سزارین میخوای؟

❤ زݧ ڪــہ باشے !! مهریـــہ ات آب هم ڪـــہ باشـــد قاضـــے جیــــره بـندے اش میــڪنــد... آنچـــہ نقــد اســت فقـــط جــــان تـــوسـت ڪـــہ قــســط بـندے نـمیـشــود ˝بانــــــو˝ پـس بـــدان بــراے چـــہ ڪــســانے ««جــــانـــت»» را میـــگــذارے..☜☆☞❤
من ۱۰ فروردین وقت سزارین دارم😍😍😍 دارم ذوق مرگ میشم از اومدنش  هیچیم نخریدم هیچیمم اماده نیس ...

من همه چیشو خریدم فقط سرویس چوبش مونده.یه خونه تکونی خوشگل هم بکنم اتاقش مهیاست برای اومدنش

منم اولین روزش هشت تیر بوده.چرا تیکرت جلوتر از منه. بیست وشش هفته هم هستم

من‌چون سزارینیم تیکر و دو هفته جلوتر گذاشتم

تاریخ زایمانتونو سونو کی زده؟

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
من همه چیشو خریدم فقط سرویس چوبش مونده.یه خونه تکونی خوشگل هم بکنم اتاقش مهیاست برای اومدنش

مبارکا باشه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.