mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 عنوان بگین من چیکار کنم😞 157 بازدید | 20 پست سلام،بچه ها من چند وقتیه خیلی بی حال و فس شدماصلا هم ننیتونم بیدار بشمدیشب ساعت ۲ خوابیدم،همین الان بیدار شدمدد صورتی ک قبلا دیگه بعد ۷ ساعت با کلی انرژی بیدار میشدم😞 همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه 1397/10/09 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه((مامان_النا))❤❤❤ عضویت: 1395/10/16 تعداد پست: 3955 کم خونی نداری؟ (( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
mahgoliiiii عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7282 منم اینجوری شدم فک کنم قرص آهن باید بخوریم حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
behita12 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 33 به برنامه ای برای خودت ردیف کن مثل باشگاه یا دیدن دوستان باید یه انگیزه ای باشه که سرحال بیدار شی ادم از بی هدفی و روزمرگی این حالی میشه خدایا سپاسگزارم که همیشه بهترین ها رو نصیبم میکنی.
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 29005 می تونه علت فیزیکی داشته باشه مثلا کم کاری تیرویید، کم خونی فقر آهن و یا کمبود ویتامینهاو علل روانی مثل افسردگی به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
نازنیننگار عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 597 من خودم همین طورمالبته من کمبود آهن و ویتامین B12دارمولی از این وضعیت خسته شدم دیگه
nila_joonam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 609 به برنامه ای برای خودت ردیف کن مثل باشگاه یا دیدن دوستان باید یه انگیزه ای باشه که سرحال بیدار شی اد ... من که توی یه شهر غریب دارم زندگی میکنم و هیچکسم نمیشناسم چیکار کنم؟😭😭😭 الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 زیاد بخوابی کسل میشی آره،اصلا بیدار میشم حس هیچی ندارمینی در حدی ک غذا نمیخوردم تا چند ساعت بعد بیداری،فشارم هم میوفته همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 کم خونی نداری؟ نه،آزمایش دادم :/ همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 منم اینجوری شدم فک کنم قرص آهن باید بخوریم فولیک اسید نمیشه؟!درصد آهنش پایینه؟ همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 به برنامه ای برای خودت ردیف کن مثل باشگاه یا دیدن دوستان باید یه انگیزه ای باشه که سرحال بیدار شی اد ... اوهوم،الان دارم میرم ثبت نام کنم باشگاه،ولی میترسم خواب بمونم همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 می تونه علت فیزیکی داشته باشه مثلا کم کاری تیرویید، کم خونی فقر آهن و یا کمبود ویتامینها و علل روان ... ویتامین اینا هم مصرف میکنمهمسرم صبحا میره سرکار،یا گاهی ک اونم از سرکار میاد میگم بگیر بخواب😐وقتی هم بیدار میشم ناهار ندارم استرس میگیرم همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 من خودم همین طورم البته من کمبود آهن و ویتامین B12دارم ولی از این وضعیت خسته شدم دیگه B12 واسه انرژی خوبه؟!! همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 29005 ویتامین اینا هم مصرف میکنم همسرم صبحا میره سرکار،یا گاهی ک اونم از سرکار میاد میگم بگیر بخواب😐 وق ... خوب شاید از بی هدفی و بی انگیزگی تمایل به خواب زیاد پیدا کردین... به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم