2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

493 بازدید | 30 پست

سلام دوستان. من از زمانی اقدام به بارداری کردم خیلی حالم بد شده.. اصلا انگار افسردگی گرفتم. تو رو خدا کمکم کنین چه جوری از این حال و هوا دربیام? این سری که پری شدم خیلی خیلی توی روحیه ام موند بحدی که اصلا دلم نمیخواد دیگه اقدام داشته باشم واسه بچه.. دلم برای اون روزایی که نی نی نمیخواستم تنگ شده. چقدر ارامش داشتم.. اصلا مهم نبود برام کی باید پری بیاد.. ولی الان جوری شدم که تمام روزامو میشمرم.. تو رو خدا بهم بگین چه جوری به  ارامش برسم? 

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم مثل تو

دیشب هم با شوهرم بحثم شد 

اخه من فقط روزهای تخمک گذاری میذارم اقدام کنیم شوهرم گفت اینجوری تا ی سال دیگه نمیشم 😐😐😐

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
حساس شدن بدترین چیزه ! زمانی بارداری میشی ک قیدشو زده باشی بیخیالش باشی  من صدها مورد دیدم ک د ...

بخدا همه اینا رو میدونم.. ولی چه جوری بیخیال باشم?? همش میترسم اگر حامله نشم چی میشه

دقیقا منم مثل تو دیشب هم با شوهرم بحثم شد  اخه من فقط روزهای تخمک گذاری میذارم اقدام کنیم شوه ...

شما چنده وقته اقدامی? 

منم همین حس و دارم. افسرده شدم و همش دعوا میکنم باهاش اونم بیچاره همش کوتاه میاد بهش استرس میدم خودم استرس میگیرم اصن ی وضی 

بعضی وقتها هم خیلی سعی میکنم ک کنترل کنم اما گاهی در میره از دستم همه چی 

منم یکسالو نیمه ک اقدامم بچه دار نمیشم...دسته خودمه مگه دکتر میرم دارو میخورم نمیشه..من میرم جلو ایینه با خودم صحبت میکنم دست تو نیس ..از این حرفا میزنم یا تا میاد تو ذهنم فوری میگم بیخیال فک نکن...منم مث تو بود پریود ک میشدم دیگه عین یه روانی بودم گریه میکردم شوهرم از سر کار میومد حرف میزد ارومم میکرد...فقط بگو دست من نیست ...دست هیچکدوم از ما ها ک منتظر بچه هستیم نیس..با ازارو اذیت خودمون ب جایی نمیرسیم..

منم همین حس و دارم. افسرده شدم و همش دعوا میکنم باهاش اونم بیچاره همش کوتاه میاد بهش استرس میدم خودم ...

منم با شوهرم همش دعوا دارم.. فقط نشستم حساب و کتاب میکنم که تخمک گزاریم چه روزی میفته.. اخرشم هیچی به هیچی.. سر موقع پری میاد.. دلم میخواد بمیرم.. بخدا خیلی حالم خرابه

منم یکسالو نیمه ک اقدامم بچه دار نمیشم...دسته خودمه مگه دکتر میرم دارو میخورم نمیشه..من میرم جلو ایی ...

افرین بخدا راست میگی. واقعا دست ما نیست. شما میدونی مشکل از چیه که یکسال طول کشیده? 

هیچ کس و هیچ چیزی خوشحالم نمیکنم.. فقط دلم میخواد تنها باشم

خودتو داغون میکنی این راه ها رو من رفتم..انقد استرس داشتم ک تا سه ماه لکه بینی داشتم و بعدشم تنبلی گرفتم..بیخیال شو عزیز دلم..از من میشنوی فقط از همین الان دیگه برات مهم نباشه تا جایی هم که میتونی تو تایپکایی ک درمورد بارداری و ایناس نیا..

افرین بخدا راست میگی. واقعا دست ما نیست. شما میدونی مشکل از چیه که یکسال طول کشیده? 

تنبلی تخمدان دارم..پریودیام نامنظمه .ی بار سقط کردم بعدشم دیگه باردار نشدم...هرچی خدا میخواد..دارم دارو میخورم دیگه تا ببینم چی میشه..