2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 30 پست
خودتو داغون میکنی این راه ها رو من رفتم..انقد استرس داشتم ک تا سه ماه لکه بینی داشتم و بعدشم تنبلی گ ...

راست میگی واقعا..تا بیکار میشم فوری میام توی نی نی سایت ببینم بقیه چقدر طول کشیده تا باردار شدن..دکترم گفته تا زمانی استرس داشته باشی باردار نمیشی.. همه اینا  رو میدونم ولی بخدا دست خودم نیست. انگار دچار وسواس فکری و روانی شدم

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد
تنبلی تخمدان دارم..پریودیام نامنظمه .ی بار سقط کردم بعدشم دیگه باردار نشدم...هرچی خدا میخواد..دارم د ...

الهی به حق فاطمه زهرا هر چه زودتر دامنت سبز بشه و برکت دعا تو منم مامان بشم.. چقدر برای شده ی ارزوی محال😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راست میگی واقعا..تا بیکار میشم فوری میام توی نی نی سایت ببینم بقیه چقدر طول کشیده تا باردار شدن..دکت ...

میدونم چی میگی..سخته یک دفعه ای نمیشه ..کم کم شروع کن..خواسته باشی یه دفعه ای تغییر کنی ک نمیشه..

الهی به حق فاطمه زهرا هر چه زودتر دامنت سبز بشه و برکت دعا تو منم مامان بشم.. چقدر برای شده ی ارزوی ...

ممنون گلم ..انشالله ک شماهم بچه دار بشین..چند وقته اقدامین؟؟من بارداری اولم بعد سه ماه اقدام شد...سقط شد بعدشم ک نشد فعلا

ممنون گلم ..انشالله ک شماهم بچه دار بشین..چند وقته اقدامین؟؟من بارداری اولم بعد سه ماه اقدام شد...سق ...

این ماه وارد ماه پنجم میشم 😢

عزیز دلم تا یکسال فرصت داری ..اصلان استرس نداشته باشه..لنشالله ک به زودی زود مادر میشم

چشم به هم زدیم پنج ماه گذشت. یکسال هم زود میگذره. اصلا نمیدونم چه مرگم شده

چشم به هم زدیم پنج ماه گذشت. یکسال هم زود میگذره. اصلا نمیدونم چه مرگم شده

عزیزم منم مثل خودتم.بیشترین تاثیر رو استرس داره. من از بس تو سایتها مطالعه کردم استرسم بیشتر شد مخصوصا نی نی سایت که همه هرجور مشکلی داشته باشن مثل سقط و بارداری خارج رحمی و پوچ و اینکه علائم بارداری داشتن و تاخیر هم داشتن و باردار نشدن استرس منو بیشتر کرد آخرین باری که با تاخیر پریود شدم دکتر برام قرص ضد بارداری تحویز کرد برای یکماه که عملا این ماه رو دارم از دست میدم اونقدر ناراحت بودم که هیچ چیزی نمیتونست حالمو خوب کنه وباز هم تو اینترنت سرچ میکردم.ولی الان تقریبا 10 روزه نیومدم نی نی سایت احساس میکنم دوباره مثل سابق روحیم بهتر شده. امشب داشتم یکسری سایتهای باز شده از قبل رو میبستم که پست شما رو تو تایپیک ساغر دیدم که مثل خودم بودی و اومدم اینجا. از من میشنوی برای اینکه به آرامش برسی تو این سایتها نیا. بنظرم بعضی وقتها ندونستن یه سری چیزا بهتر از دونستنشه.امتحانش ضرری نداره.وقتی از این مطالب دور باشی کمتر بهش فکر میکنی و استرست هم کم میشه.انشالله به زودی خدا مارو به آرزومون برسونه

عزیزم منم مثل خودتم.بیشترین تاثیر رو استرس داره. من از بس تو سایتها مطالعه کردم استرسم بیشتر شد مخصو ...

مرسی عزیزدلم.. اره واقعا نی نی سایت خیلی بهم استرس میده.. کلی با چیزهای جدید اشنا شدم که استرسم رو بالا برد. شما چند وقته اقدامی؟ 

مرسی عزیزدلم.. اره واقعا نی نی سایت خیلی بهم استرس میده.. کلی با چیزهای جدید اشنا شدم که استرسم رو ب ...

3 ماه که اونقدر استرسم بالا بود که پرولاکتینم بالا رفت. تیروئید هم که نداشتم گرفتم. البته امروز جواب آزمایشم رو گرفتم که الان اوضاع روحیم خیلی خراب و داغونه

3 ماه که اونقدر استرسم بالا بود که پرولاکتینم بالا رفت. تیروئید هم که نداشتم گرفتم. البته امروز جواب ...

الهی بمیرم... عین خودمی.. من که دارم برای هم پرولاکتین و هم تیرویید دارو میخورم...فقط خدا خودش کمکمون کنه. ولی واقعا سه چهار ماه اقدام هیچی نیست که ما اینجوری استرسی شدیم. من که واقعا دیوونه شدم

الهی بمیرم... عین خودمی.. من که دارم برای هم پرولاکتین و هم تیرویید دارو میخورم...فقط خدا خودش کمکمو ...

آره منم برای هردو دیروز دارو گرفتم. واقعا 3 ماه چیزی نیست. منکه فکر میکنم اطلاعات زیادی که تو اینترنت خوندم باعث بیشتر شدن استرسم شد. مثلا همه جا میگن سعی کنین استرس نداشته باشین، من همین که میخوام ذهنمو آزاد کنم تا استرس نداشتم باشم یهو دلم آشوب میشه. امروز میخوام برم دکتر ببینم یه قرص آرامبخش که برامون ضرر نداشته باشه بهم میده.چون استرس نامنظمی قائدگی و پرولاکتین بالا و تیروئید و همه سیستممو بهم ریخته. انگار یه جور وسواس فکریه

الهی بمیرم... عین خودمی.. من که دارم برای هم پرولاکتین و هم تیرویید دارو میخورم...فقط خدا خودش کمکمو ...

عزیزم من به پیشنهاد دکترم به یک دکتر اعصاب و روان مراجعه کردم. برای بیخوابی ناشی از استرس و از خواب پریدن های نصف شبی قرص (گیاهی) ترانکی وال داد که هر شب یکی بخورم و آرام بخش هم هست . و قرص بوسپیراکس 5 برای اضطرابم داد و گفت صبح نصف و شب هم نصف بخورم. و گفت هر وقت باردار شدی دوباره بیا پیشم که اگر اضطرابت ادامه داشت داروت رو عوض کنم