2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط بازنشتگان تامین اجتماعی میدن من رفتم خودشون گفتن

واقعا 

خب چی باید ببریم مدارک مورد نیاز چیه

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

بیین کارت ملی سرپرست خانواده و کارتی ک یارانه رو میریزن ببر کوروش یا رفاه ، برات نگاه میکنن ک چقد ریختن 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
اونجاشو دیگه نمیدونم ولی فک کنم باید کارتو ببری فروشگاه اگه پول ریخته باشن توش خودشون بهتون میگن مدا ...

کارت یارانه یا کارت رفاه؟

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
بیین کارت ملی سرپرست خانواده و کارتی ک یارانه رو میریزن ببر کوروش یا رفاه ، برات نگاه میکنن ک چقد ری ...

خب یعنی خودت متوجه نمیشی ب حسابت پول ریختن یا نه ک باید ببری ب فروشگاه نشون بدی؟

باید از طریق * ۴ #‍ ک مربوط ب خدمات دولت هست قبلش ثبت‌نام کنی

خب یعنی خودت متوجه نمیشی ب حسابت پول ریختن یا نه ک باید ببری ب فروشگاه نشون بدی؟ باید از طریق * ۴ ...

نه متوجه نمیشی اصلا ، فقط همونجا ک کارتو چک کنن نشون میده ، 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
اونجاشو دیگه نمیدونم ولی فک کنم باید کارتو ببری فروشگاه اگه پول ریخته باشن توش خودشون بهتون میگن مدا ...

باید قبلش ثبت‌نام کنی تا روزشو مشخص کنن ک چ زمانی بری از طریق * ۴ #

واقعا؟😯 یعنی گردش حساب بگیریم نشون نمیده؟ یا مثلا اس‌ام‌اسش نمیاد برامون؟

نه عزیزم ، ی لحظه کارت یارانه رو ببر کوروش ، خیلی عادی هس برای‌همه نگاه میکنن ما خودمون تازگی رفتیم شوهرم اصلا نمیامد ب زور بردمش😹

نه عزیزم ، ی لحظه کارت یارانه رو ببر کوروش ، خیلی عادی هس برای‌همه نگاه میکنن ما خودمون تازگی رفتیم ...

پس لازم نیس قبلش از طریق کد# ۴ * ک واس خدمات دولت هست ثبت‌نام کنیم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز