2777
2789
عنوان

همسر نامرتب

536 بازدید | 14 پست

من همسرم چهل ساله اس مرد خوبیه ولی بی نظم و نامرتبه 

لباسهای مارک و گرون میگیره ولی همون لباس رو که بچه بغل کرده خاکی شده لکه زده دوباره صبح میپوشه میره بیرون اصلا براش مهم نیست فقط،به بوی عرق حساسه 

لباسهاش تا کثیف بشن از،دم دستش برمیدارم که بشورم ولی،کافیه یه بار یادم بره یا متوجه نباشم  با همون لباس کثیف میره بیرون 

یا از سرکار بیاد جورابش و کیفش رو هر کدوم یه طرف پرت میکنه

قبل از ازدواجم همین بوده مادرش براش انجام میداده الانم تو بده..

شوهر منم همینجوری بود الان دیگه نیست ولی من میدونم مادرش براش اتو میکرده و مرتب لباساشو من الان دیگه نمیکنم

دخترم تمام زندگی من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما نزديك هفت سال عروسي كرديم

دوسال و نيم هم نامزد بوديم

خيلي تميز و مرتب بود

يكسال اخير ازش جيزايي ديدم، كثيف كاري ميكنه، چندباري بحثمون شده

اتفاقا خواستم تاپيك بزنم

كه چرا اينطور شده؟!!!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
قبل از ازدواجم همین بوده مادرش براش انجام میداده الانم تو بده.. شوهر منم همینجوری بود الان دیگه نیس ...

خواهرش براش اتو میکرده 

الان هم همیشه میده بیرون اتو میکنن

همون لباس مرتب  اتو کرده رو  بستنی میخوره میریزه روش با دست پاک میکنه مثل بچه ها همش باید مراقبش باشم چیز میخو ه نریزه به لباسش یا دستش کثیفه با لباس تو تنش

پاک میکنه

دوباره بعداز ظهر تنش میکنه میره بیرون

میگم رد بستنی روش پیداس میگه تمیز کردم 

شوهر من ب تمیزی و مرتب بودن لباس حساسه. بوی عرق رو متوجه نمیشد اوایل اینقد من گفتم ک الان اون میاد ت ...

همسرم فقط،و فقط لباسی که بوی عرق بده نمیپوشه ولی دیگه کثیفی براش اهمیت نداره

جالب اینجاس که زمان مجردی به تمیزی و شیک پوشی معروف بوده ولی الان چندین ساله ازدواج کردیم این رویه ...

مشکلت اینجوری حل میشه که شما شلخته تر از ایشون رفتار کنی،چقدر میخوای عین مادر براش باشی؟اونموقع حتما کسی نبوده انقدر ترو خشکش کنه خودش کاراشو میکرده

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
به لباساش اهمیت نده تا خودش بده بگه بشور ،بذار چند نفر بگن چقدر لباست کثیفه تا به خودش بیاد ،شما فقط به ظاهر خودت برس،اگه ایشون وسیاه هاشو اینور اونور میندازه شما هم یه مدت بنداز و بیتفاوت باش تا خودش بفهمه تغییرات لازمه
‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
به لباساش اهمیت نده تا خودش بده بگه بشور ،بذار چند نفر بگن چقدر لباست کثیفه تا به خودش بیاد ،شما فقط ...

اصلا براش مهم نیست برای شخصیت اجتماعی خودم هم جالب نیست همسرم اینقدر نامرتب باشه 

مشکلت اینجوری حل میشه که شما شلخته تر از ایشون رفتار کنی،چقدر میخوای عین مادر براش باشی؟اونموقع حتما ...

خونه میشه بازار شام 

اینقدر حرص خوردم و سر و صدا کردم  که کمی بهتر از قبل شده ولی ذاتا شخصیتش همینطوره 

قبلا هم اگه تمیز بوده چون لباسهاش رو مادرش مرتب میشسته خواهرش اتو میکرده

الان هم من باید مراقب باشم 

اصلا براش مهم نیست برای شخصیت اجتماعی خودم هم جالب نیست همسرم اینقدر نامرتب باشه 

پس همینطور باید مثل مادر همیشه مرتبش کنی،

به این شیوه ای که من گفتم میگن مواجه شدن وقتی ب.ت مشق نمینویسه همش نباید بهش بگی بنویس باید چیزی نگی تا بره مدرسه با این موضوع مواجه شه

پس همینطور باید مثل مادر همیشه مرتبش کنی، به این شیوه ای که من گفتم میگن مواجه شدن وقتی ب.ت مشق نمی ...

مرد بزرگی شخصیتش هم خیلی موجه هستش 

مطمئن هستم کسی بهش نمیگه که نامرتبه