2777
2789
عنوان

زندگی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردی ک زن و فقط بخاطر س ک س و بچه میخواد باید نبوسیده بذاریش کنار تف ب ذاتشون نامردن بی وجود پست

بخدا من چندین بار بهش گفتم چرا طلاق نمی گیری باهات اینجوریه بچه که ندارید بیچاره خیلی تو عذاب برادر شوهرم واقعا مشکل داره بخدا

زندگی جاری منم دقیقا همینطوره ده ساله ازدواج کرده بچه نداره اصلا نمی ره خونه خانوادش خیلی خودشو راضی ...

نه مال من میره خیلیم زیاد میره ولی بازم بر می گرده پیش شوهرش

شاید شرایط طلاق و نداره کسی ازدلش خبرنداره تف ب روزگار

ولا نمی دونم میگفت رحمم حالت طبیعی نداره یعنی یکم کوچیکه ولی میگه تا الان هر دکتری میرم میگه تو بچه دار میشی ولی باید تحت نظر دکتر باشی یه مدت میگفت شوهرمم منو نمی بره خیلی دلم واسش میسوزه بخدا

😐 جاری بدبختت شاید چون بچه نداره اینجوره یارو نسبت ب زندگی دلسرد شده و دیگه دنبال عشق بازیشه

بخدا جاریم هزار برابر اون خوشکلتره انقدم کدبانو که نگو اون شوهرش ارزش همچین خانمی رو نداره

نه مال من میره خیلیم زیاد میره ولی بازم بر می گرده پیش شوهرش

یچیزی بگم باورتون نمیشه برادر شوهرم بیکاره قیافش صفره تو خونه مادر شوهرم تو یه اتاق ۱۲متری زندگی میکنن ۴۷سالشه  دست بزن داره زود جوش اونوقت زنش زیبا ۱۷سال از خودش کوچیکتره تحصیلات بالا داره موندم چرا نمیره؟من۶ساله اومدم تو این خانواده ندیدم حتی یه بار با خانوادش رابطه داشته باشه این ده ساله داره تحمل میکنه به ظاهر راضی هم نشون میده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم