2777
2789
عنوان

کیا بعد از زایمان اندامشون بهم ریخت

1707 بازدید | 17 پست

عروسی که کردم خیلی خوش اندام بودم سینه هام سفت بود وهیکل توپرو قشنگ حامله که شدم شدم نود کیلو ورم کردم توبارداریم زایمان کردم بدنم شل شد انگار شکمم بشدت چروک مث پیرزنها شد جاای بخیه سزارینم عفونت کردو بعد کشیدن بخیه گوشت اضافه اورد وترک داره بدجور بعد شیردهی هم سینه هام افتاده شده قبلا سایز ۸۵و سفت بود الان ۷۵شده واویزون چاق شدم پهلو اوردم چکار کنم از خودم ناامید شدم از خودم بدم میاد😭😭😭

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من 64 کیلو بودم. قدم 170. کمرم باریک. لاغر و خوش هیکل بودم

واسه بارداریم 9 کیلو چاق شدم

تا الان 5 کیلوش رفته اما همون 4 کیلو که مونده به علاوه شل شدن بدنم، خیلی قناس و بد هیکلم کرده

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
من 64 کیلو بودم. قدم 170. کمرم باریک. لاغر و خوش هیکل بودم واسه زایمانم 9 کیلو چاق شدم تا الان 5 ک ...

ما زنها چقدر بدبختیم اخه

سلام .منم داغون شدم خواهر ...بعد دوتا زایمان .اصلا افسردگی گرفتم

اندامت چجوریه الان من هرروز این تبلیغهای ماهواره روهم میبینم اونا چه اندامهایی دارن خودم ویبینم از خودم متنفر میشم

ما زنها چقدر بدبختیم اخه

من که بعد از زایمان لاغر شدم سینه برام نمونده زیاد خوردم که جون بگیرم شکم آوردم اندازه ۷ماهه هاشدم صورتم هم افتاده و چروک شده کلا دیگه آدم سابق نشدم  

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
اندامت چجوریه الان من هرروز این تبلیغهای ماهواره روهم میبینم اونا چه اندامهایی دارن خودم ویبینم از خ ...

والا بلدم نیستم توصیفش کنم 😅 کلا شکم دارم.بعد شیرده ایی داغون شده.پهلو دارم.کلا بی ریخت من اوایل خیلی خوش هیکل بودم ..ای خدا ....من تیرویید هم دارم وزنم میره بالا حرصم میاد

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....