2777
2789
عنوان

دلم گرفته....

86 بازدید | 8 پست

امشب رفتم خونه مامانم اینا 

بعد هر وقت میرم خونشون حالا هر چیزی ک گیرشون اومده باشه یا خریده باشن نمیگن بذا برا سحر(اسم مستعار) هم بذاریم اگه اونجا بودم ک خودشون بخورن منو شوهرمم میخوریم 

ادم شکمویی نیستم ولی از وقتی ازدواج کردم و روابط مادرشوهرم با بچه هاشو دیدم احساس بدی پیدا کردم 

پدر شوهرم کارشو از دست داده وضعشون خوب نیس ولی با این وجود حتی اگه ۵ تا دونه موز بخرن یکیشو میدن به شوهرم میگن با سحر نصف کنین بخورین ...مادرشوهرم دائم قربون صدقه بچه هاش میره اما مامان و بابام تا حالا بهم نگفتن دوستت دارم .... حتی اگه جایی برن و مهمون باشن و منو شوهرم دیر برسیم بخوان شرو کنن به غذا خوردن جلو همه میگن به درک میخواستن زودتر برسن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیاد نرو خونشون رفتی هم در حد یه ساعت بمون

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
زیاد نرو خونشون رفتی هم در حد یه ساعت بمون

نرمم ز نمیزنن زنده ای یا مرده 

شاید از لحاظ مالی تامین بودم تو خونه بابام اما از لحاظ عاطفی نه 

من محبت کردن و عشق ورزیدن از شوهرم یاد گرفتم 

هیچ روم نمیشد به کسی بگم دوستت دارم چون هیچ وقت کسی به من نگفته بود اما الان هزار بار به دخترم میگم ک مثل من کمبود محبت نداشته باشه

چرا اینجوری میکنن با بقیه خواهرات هم اینجورین

اره من ی خواهر و ی برادر مجرد دارم 

بابام ک جلو جمع همیشه تو ذوق داداشم میزد 

مامانمم هر از گاهی ک میخواد جلو مادر و خواهرش خودشو نشون بده تو ذوق منو خواهرم میزنه 

اره من ی خواهر و ی برادر مجرد دارم  بابام ک جلو جمع همیشه تو ذوق داداشم میزد  مامانمم هر ...

خبلی سخته اصلا درک نمیکنم 

من نه انم که زبونی کشم از چرخ و فلک 😊چرخ برهم زنم گر غیر مرادم گردد😊