2777
2789
عنوان

دلم گرفته....

86 بازدید | 8 پست

امشب رفتم خونه مامانم اینا 

بعد هر وقت میرم خونشون حالا هر چیزی ک گیرشون اومده باشه یا خریده باشن نمیگن بذا برا سحر(اسم مستعار) هم بذاریم اگه اونجا بودم ک خودشون بخورن منو شوهرمم میخوریم 

ادم شکمویی نیستم ولی از وقتی ازدواج کردم و روابط مادرشوهرم با بچه هاشو دیدم احساس بدی پیدا کردم 

پدر شوهرم کارشو از دست داده وضعشون خوب نیس ولی با این وجود حتی اگه ۵ تا دونه موز بخرن یکیشو میدن به شوهرم میگن با سحر نصف کنین بخورین ...مادرشوهرم دائم قربون صدقه بچه هاش میره اما مامان و بابام تا حالا بهم نگفتن دوستت دارم .... حتی اگه جایی برن و مهمون باشن و منو شوهرم دیر برسیم بخوان شرو کنن به غذا خوردن جلو همه میگن به درک میخواستن زودتر برسن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد نرو خونشون رفتی هم در حد یه ساعت بمون

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
زیاد نرو خونشون رفتی هم در حد یه ساعت بمون

نرمم ز نمیزنن زنده ای یا مرده 

شاید از لحاظ مالی تامین بودم تو خونه بابام اما از لحاظ عاطفی نه 

من محبت کردن و عشق ورزیدن از شوهرم یاد گرفتم 

هیچ روم نمیشد به کسی بگم دوستت دارم چون هیچ وقت کسی به من نگفته بود اما الان هزار بار به دخترم میگم ک مثل من کمبود محبت نداشته باشه

چرا اینجوری میکنن با بقیه خواهرات هم اینجورین

اره من ی خواهر و ی برادر مجرد دارم 

بابام ک جلو جمع همیشه تو ذوق داداشم میزد 

مامانمم هر از گاهی ک میخواد جلو مادر و خواهرش خودشو نشون بده تو ذوق منو خواهرم میزنه 

اره من ی خواهر و ی برادر مجرد دارم  بابام ک جلو جمع همیشه تو ذوق داداشم میزد  مامانمم هر ...

خبلی سخته اصلا درک نمیکنم 

من نه انم که زبونی کشم از چرخ و فلک 😊چرخ برهم زنم گر غیر مرادم گردد😊