2777
2789
عنوان

خاستگار😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 91 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظم ۱۹ سالگی خوبه واسه ازدواج پایین تر بچه اس بالاتره دیگه شورشونداری

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
خواستگار به درد بخور تا۲۵سالگی میاد البته بستگی به قیافه وموقعیت اجتماعیم داره

اتفاقا من تاقبل ۲۵ ی خواستکار درست درمون نداشتم یا معتاد بود یا عمله بنا تا ۲۸ سالگی ک بختم بازشد خداروشکر بهتراز اوناس،موقعیت اجتماعی خاصی هم نداریم😄

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
بنظرمن اگه اهل درس هست دانشگاه که قبول شددرموردازدواج فکرکنه توی اطرافیانم زیاددیدم شایدبعصیابتونن ک ...

خب راستش همین امشب زنگ زدن خونمون بعد شرایط اقتصادی خوب بود ولی خب ۲۰سالمه واقعا ترس دارم از ازدواج علاوه هنوز دید مثبتی ندارم ولی پدرم میگه اخر با همین حرفات خودتو توچاه میندازی

بنظرم ب شرایط ودیدگاه طرف بستگی داره ازدواج..من ریانباشه از۳سالگی داشتم تاهمین چن روزپیش😁😆بنظرم ۲۳ ...

منم نظرم همینه 

😂حالا شما که از سه سالگی داشتید مجرید یا متاهل