2777
2789
عنوان

خاستگار😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیلی رسم بدیه که دختر بیچاره باید بشینه تو خونه  و مرد بیاد ازش خاستگاری کنه؛ خب چه اشکال د ...

هیچ اشکالی نداره و این حق یه دختر محسوب میشه ولی اگه طرف مقابل بهش جواب رد بده دختر خیلی میشکنه خیلی

من قبل کنکورم داشتم اون موقع بیشتر بود بعد کنکورم خیلی با نمک بودن خواستگارا 😂😂منظورم ماماناشونه ک میومدن جلو... تازگیا هم ننیدونم چرا پسرا زنای کم سن  میخان ک تحصیلاتشونم کمه دیگ مطمعنن تو ۱۸ سالگی ک دکترا نمیگیرن .... واسه همین شنیدم چن نفر منو از یکی از همسایه ها ک ارایشگره و خب در خونش بازه همیشه پرسیدن...بعد گفتن نه زن دکتر به درد پسر من نمیخوره😂😂

این خیلی رسم بدیه که دختر بیچاره باید بشینه تو خونه  و مرد بیاد ازش خاستگاری کنه؛ خب چه اشکال د ...

چه شانسی .پسراتابفهمن میزنن توپرت.من طرف کلی عاشقم  بود حتی اومدخاستگاری.اما هر چی اصرار کردم که عقب نکشه کشید اونم بخاطر خونه ماشین که قراربودپدرششششش بهش بده

مخالف نظرمی ریپلای نکن  
هیچ اشکالی نداره و این حق یه دختر محسوب میشه ولی اگه طرف مقابل بهش جواب رد بده دختر خیلی میشکنه خیلی

این منطقی نیست, بالاخره دو طرف معیارهایی دارند, همانطور که خیلی از خانمها ممکنه به ما جواب منفی بدهند, برا پسر هم همچنین شرایطی پیش میاد