2777
2789
عنوان

خاستگار😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 91 پست
آره جدیدامد شده همه دنبال دخترزیر۱۸میگرن😥

😕فک میکنم فک میکنن بچه اس چیزه خاصی درک نمیکنه صحبتم توهین نیس امیدوارمـدرک کنین بعد 😐هر کاری خواستن بهشون دستور بدن 

من کلا ۳تا ۴ مورد داشتم؛ یکی اش, من اون زمان دانشجو بودم و اونم دانشجوی یک شهر دیگه.   بق ...

شما رو من برا داداش خودم در نظر گرفتم، یه خورده شرایطش بهتر شه، با خونواده خدمت میرسیم😀😀

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل کنکورم داشتم اون موقع بیشتر بود بعد کنکورم خیلی با نمک بودن خواستگارا 😂😂منظورم ماماناشونه ک ...

خيلى با شعور بودن كه گفتن دكتر بدردمون نميخوره

اگه بيشعور بودن با سيكل و ديپلمم ميومدن خواستگاريت

خيلى با شعور بودن كه گفتن دكتر بدردمون نميخوره اگه بيشعور بودن با سيكل و ديپلمم ميومدن خواستگاريت

اونجوریشم بوده البته ولی بیشتر به فکر خودشون بودن....مادر شوهرا واسه پسرشون زن مطیع میخان... وقتیم دختره بالا تر از مسره باشه به این راحتیا اطاعت امر نمیکنه واسه همین 

این منطقی نیست, بالاخره دو طرف معیارهایی دارند, همانطور که خیلی از خانمها ممکنه به ما جواب منفی بدهن ...

درسته 

ولی اگه نگا کنین تو جامعه ما پسره خواستگار میره و ممکنه برای چن نفر دختر خواستگار بره و جواب رد بشنوه ولی زمانی ناراحت میشه که از عشقش جواب رد بشنوه ولی دختر همچین نیس 

ممکنه دختر به شرایط اقتصادی خانواده یا هر چیزه دیگ ای به پسر جواب رد بده ولی اگه یه نفر به دختر جواب رد بده هعی از خودش میپرسه مگه من چم بود چرا که دختر بیشتر از اخلاق و زیبایی سنجیده میشه

یعنی بخاطر خونه و ماشین از شما دست کشید؟😯

اره پدرش گفت کوچیکه اگ بیخیال شی خونه ماشین بهت میدم.که داد بهش بدبختی این بود هروزباهمون ماشین میومددیدنم خودش بسختی دست کشید اما دیگ ندیدم اصراری کنه.و از این میسوزم که بعد ها که سنش بیشترهم سده دختر کم سن سالتری روهم گرفت

مخالف نظرمی ریپلای نکن  
شما رو من برا داداش خودم در نظر گرفتم، یه خورده شرایطش بهتر شه، با خونواده خدمت میرسیم😀😀

چرا حالا داداش؛ اون که هنوز ۱۶ سالشه؛ شما خودت که واجبتری😁😁

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه😊