2821
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7603 بازدید | 323 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو مهمونی هاتون آبگوشت میدین..؟ مهمونی زیاد و...! 😋پولدارینا.. 🙂الان مرغ برای خودش سالاری شده چه م ...

چند ماه پيش قبل گرونيهاي لجام گسيخته خانواده رو كه حدودا 25 نفر بوديم به صرف آبگوشت دعوت كردم . الان نه ديگه به روي خودمون نمياريم . خودمون ديگه مهمون دعوت نميكنيم . البته مهمون بازم مياد .

من ميز ناهارخوري دارم مادرم هم پاش درد ميكنه ولي وقتي مياد همه رو ميز جا نميشن  رو ميز غذا ميچينم ولي اكثر اوقات كسي رو ميز نميشينه بجز بچه ها . بزرگترا بيشتر زمين ميشينن 

خدایی سفره انداختن چه ربطی به آجیل داشت😂😂😂

نمیدونم که خواهر .دلش پر بود انگار😁

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
وااااای .فک کن آجیییییل میخوره.🙄🙄🙄بابا ببین با ملت چه کردن یه امسال مردم نتونیتن درست حسابی آجیل ...

حالا خدایش چیز خاصیم نیستا😐 دارن گندش میکنن.دو تا مغز و تخمه دیگه این حرفا رو نداره..لعنتی اتیشمون زدی با اجیل گفتنت😁😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
آی شولوغ داری از موضوع تاپیک کیف میکنی هااااا🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا😂😂

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

[QUOTE=78208742]حالا خدایش چیز خاصیم نیستا😐 دارن گندش میکنن.دو تا مغز و تخمه دیگه این حرفا رو نداره..لعنتی اتیشمون ...[/Qنمیدونم چی زده بود ولی حالشو خریدارک .ساقیش خوب بوده😆😆😆

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑