2777
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7635 بازدید | 323 پست
آخی .چقد عقده تو دلت .دقیقن عزیزم بگو چه کمبودی داری که الان داری اینحا پز میدی که چی هر روزن اجیل م ...

ماهم شب یلدا و عید فقط آجیل میخوریم...

بقیه روزاهم فیلم میگیرم با تخمه شمشیری😆

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم من میخای دیگه تمومش کنی؟؟ فهمیدیم دیگه شما هم اره... ما ندید بدید ما پشت کوههی ما از ادما دوری ...

وای فک کنم بچه کوچیکو قانع کنی رو مبل غذا بخوری .که چی سیخ بشینین مبلارم کثیف نکنین😆😆😆مگه واجبه آخه.یه سوال پیش اومد ددر دودور پیک نیک و سیزده بدرم مبلو میزاشونم میبرن احتمالن😎😎

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
بعدشم كسي كه ميره مهموني ظرف نميشوره كه پس ماشين ظرفشويي واسه چيه 

مرفه بی درد😐

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
آخی .چقد عقده تو دلت .دقیقن عزیزم بگو چه کمبودی داری که الان داری اینحا پز میدی که چی هر روزن اجیل م ...

همینا خودشون به عمرشون مهمون ندیدن فوقش چهارتا از خودشون گندِدماغتر

والا خونه ما مهمون میاد ازسرتاته خونه سفره میندازیم بالای ۳۰نفر میشیم بازم جا کم میاد اینا مهمون ندیدن ک😐

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
وای فک کنم بچه کوچیکو قانع کنی رو مبل غذا بخوری .که چی سیخ بشینین مبلارم کثیف نکنین😆😆😆مگه واجبه آ ...

خدایش سوال بجایی بود؟؟😁😁😁😁 

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
وای فک کنم بچه کوچیکو قانع کنی رو مبل غذا بخوری .که چی سیخ بشینین مبلارم کثیف نکنین😆😆😆مگه واجبه آ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

دقیقا😆😆😆

والله من همه جا دیدم واسه مهمونی سفره پهن میکنن مگه اینکه تعدا مهمون کم باشه و رو میز سرو بکنن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
ماهم شب یلدا و عید فقط آجیل میخوریم... بقیه روزاهم فیلم میگیرم با تخمه شمشیری😆

والا .از بحث سفره .توپید به شهرستانیا که اجیل نمیبینن .انسان بیچاره ببین چقد روخو فکرش ضعیفه.بالا تو چکار به بقیه داری .مبارک خودت باشه

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
همینا خودشون به عمرشون مهمون ندیدن فوقش چهارتا از خودشون گندِدماغتر والا خونه ما مهمون میاد ازسرتات ...

عین یکی از دوستای من داشت برا من کلاس میزاشت وای چرا شماها تو عروسیاتون فقط دو مدل غذا میدین و از این جور حرفا گفتم شما حداکثر 200 تا دعوت میکنین ما عروسی زیر 600 نفر نداریم 😂

همینا خودشون به عمرشون مهمون ندیدن فوقش چهارتا از خودشون گندِدماغتر والا خونه ما مهمون میاد ازسرتات ...

آره والله 

مورد داشتیم جا نشده چند نفر تو اشپزخونه خوردن😄😄😄

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

اتفاقن اینجور مهمونیا صفاش بیشتره 😍

عین یکی از دوستای من داشت برا من کلاس میزاشت وای چرا شماها تو عروسیاتون فقط دو مدل غذا میدین و از ای ...

وای عروسی داداش من بابام ۹۰۰تا مهمون دعوت کرده...فقط بودجمون به یه سیخ کباب و جوجه رسید تمام😕

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
بعدشم كسي كه ميره مهموني ظرف نميشوره كه پس ماشين ظرفشويي واسه چيه 

😆😆😆😆باااااشه باباااااا تو تمومش کن من تو امضام میگم شما باکلاسی شما تهرانی هستی..اصن ب همه میگم تو امضاهاشون بگن

ولی کاش با اصطلاح ندید بدید و تازه ب دوران رسیده اشنا بودی وگرنه میفهمیدی ک ادما عقده هاشونو جاااار میزنن

کسی ک اجیل میخوره نمیگه.کسی ک میز داره نمیگه کشی ک ظرفشویی داره نمیگه و.....

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍