2777
2789
عنوان

استراحت مطلق بعد سركلاژ

4046 بازدید | 34 پست

الان دقيقا ١٨ روزه سركلاژ شدم تو هفته ١٨ با سرويكس ٢٥.٥ از بعد سركلاژ تا الان استراحت مطلقم تا كي بايد اينجوري باشم نميخوام كار كنم فقط در حدي كه تو خونه بتونم يه سري كاراي خيلي سبكمو خودم انجام بدم 

من بعد از سرکلاژم ۲ هفته مطلقا خوابیدم یعنی فقط برای سرویس از جام بلند شدم

بعد از ۲ هفته استراحتم نسبی شد و یه سری کارای خیلی سبک مثل یه آشپزی دست و پا شکسته رو انجام میدادم اما تا پایان بارداریم استراحت نسبی رو داشتم و گردگیری و جارو برقی و ظرف شستن و اینا با همسرم بود

بیرون هم فقط با ماشین میرفتم و بر میگشتم 

هفته ۳۸ هم بسلامتی زایمان کردم

من هفته ۱۴ با سرویکس ۳۴ سرکلاژ شدم

شما چون هم هفته اتون بالا تر بوده هم طول سرویکستون کمتر از من بوده بهتره ۳ هفته یعنی ۲۱ روز مطلقا بخوابید و از بعدشم تا پایان بارداری عین من استراحت نسبی رو داشته باشید

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از سرکلاژم ۲ هفته مطلقا خوابیدم یعنی فقط برای سرویس از جام بلند شدم بعد از ۲ هفته استراحتم ن ...

منم دقيقا تو سونو ان تي ٣٤ بود ممنون از راهنماييت واقعا اين روزا ادم خيلي به تجربه كساي ديگه نياز داره يهدنيا ممنونم ازت

طول سرویکست پایینه هرچقدر میتونی استراحت کنی بهتره مال من ۲۹ بود ولی هر وقت از جام بلند میشدم سریع دردم میگرفت تا پایان بارداری استراحت کردم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
منم دقيقا تو سونو ان تي ٣٤ بود ممنون از راهنماييت واقعا اين روزا ادم خيلي به تجربه كساي ديگه نياز دا ...

خواهش میکنم عزیزم

من توی ان تی ۳۴ بود اما با توجه به اینکه قبلش یه زایملن زودرس داشتم دکترم وقت رو هدر نداد و ۱ هفته بعد از ان تی بهم وقت سرکلاژ داد

اگر مراعات کنید به خیر و خوشی میگذره

فقط خیلی خیلی زیاد مراقب عفونت باشید بهرحال الان یه شی خارجی داخل رحمتون هست (نخ) و مستعد عفونت هستید عفونت زبونم لال میتونه باعث پارگی کیسه آب بشه

بهداشت فردیتون رو خیلی رعایت کنید

نزدیکی نداشته باشید

لباس زیر یا اصلا نپوشید یا اگر‌ میپوشید روز چند مرتبه عوض کنید و وقتی شستید حتما بذارید توی آفتاب خشک بشه یا اتو کنید

مایعات زیاد بخورید

حدالامکان هفته ای ۱ بار توی دستشویی خودتون رو با محلول رقیق شدهء سرکه بهداشتی بشورید

من بعد از سرکلاژم ۲ هفته مطلقا خوابیدم یعنی فقط برای سرویس از جام بلند شدم بعد از ۲ هفته استراحتم ن ...

سلام مرضی جان خوبی؟گل دخترت خوبه 

امیدوارم پیاممو ببینی 

میگم صبح سرکلاژ کردم دردی چیزی ندارم ولی الان که لگن همسرم گذاشت خودمو ک پاک کردم دستمالم کلی لخته خون سیاه افتاد روش خیلی ترسیدم بنظرت خطر داره

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
سلام مرضی جان خوبی؟گل دخترت خوبه  امیدوارم پیاممو ببینی  میگم صبح سرکلاژ کردم دردی چیزی ...

سلااااام عزیزم 

خوبی؟

ممنونم من و آیه هم خوبیم قربانت 

انشالله که خیره

بسلامتی مبارکِ بارداریت

انشالله بخیر و سلامتی بیاد بغلت🪷

عزیزم اول اینکه من بعد از سرکلاژم یک شب بیمارستان بستری بودم فرداش قبل از مرخص شدنم سونوگرافی برام انجام دادن که وضعیت جفت و جنین نرمال بود 

شما هم بهتره قبل از ترخیص بخوای برات سونو انجام بدن البته اگر خودشون ندادن 

در خصوص خونریزی هم کاملا طبیعیه 

من چند ساعت بعد عمل که رفتم سرویس بهداشتی عذر خواهی میکنم داخل فرنگی خونِ خالی بود🤕من از لگن استفاده نکردم اصلا و چه تو بیمارستان چه بعدش خودم میرفتم سرویس بهداشتی فرنگی

من تا 1 هفته بعد از سرکلاژ لک بینی داشتم عزیزم 

روز اول که شدید در حد پریود

روز دوم کمتر 

از روز سوم لک بینی شد 

به مرور کم تر شد 

بعد از یک هفته لک بینی زرد و نارنجی بود (عذرخواهی میکنم با جزییات میگم که بدونی و نگران نشی) 

بعدش تموم شد 

خونریزی و لک بینی بعد سرکلاژ طبیعیه 

ففط حتما با یه سونوگرافی از سلامت جنین مطمئن شو که دیگه نگران نباشی❤️

سلااااام عزیزم  خوبی؟ ممنونم من و آیه هم خوبیم قربانت  انشالله که خیره  بسلامتی م ...

قربونت برم خواهر گلم 

من خودمم اولین بارم نیست سرکلاژ میکنم ولی اینبار لخته اومد قلبم اومد تو حلقم 

الان دوباره دسشوی کردم خداروشکر دیگه لخته نبود ولی خب باز خونریزی کم دارم 

من صبح عمل شدم عصری ترخیصم کرد سونو هم ندادم دروغ چرا ولی دکترم گفت عملت عالی بوده 

گفت تا ده روز تکون نخور دیگه شوهرم بیچاره هم کارا خونه هم لگن برا من میگیره 

سلااااام عزیزم  خوبی؟ ممنونم من و آیه هم خوبیم قربانت  انشالله که خیره  بسلامتی م ...

چند روز دیگه یکم حالم بهتر شه حتما میرم سونو 

ممنون گلم خیلی خیالم راحتتر شد 

قربونت برم خواهر گلم  من خودمم اولین بارم نیست سرکلاژ میکنم ولی اینبار لخته اومد قلبم اومد تو ...

عزیزمی 

چند تا بچه داری عزیزم 

برا بچه اولت هم سرکلاژ شدی؟ 

لخته همون خونریزی بوده جمع شده لخته شده 

چند روز دیگه یکم حالم بهتر شه حتما میرم سونو  ممنون گلم خیلی خیالم راحتتر شد

عزیزم حتما برو 

انشالله که خیره 

به چه روشی سرکلاژ شدی؟ 

شیرودکار یا مک دونالد؟ 

عزیزمی  چند تا بچه داری عزیزم  برا بچه اولت هم سرکلاژ شدی؟  لخته همون خونریزی بوده ...

واله دوتا پسر دارم گیر دادن آجی میخوایم بخدا یکسال تمام التماس و اصرار دیگه گذاشتم که اینم دکتر احتمال هفتاد درصد گفت پسره تا دو روز گریه کردن   

امروز خیلی بهترم خداروشکر دیگه نمیدونم چی به سرم بیاد