2777
2789
عنوان

وکیل داریم سوال دارم کمکم کنه

185 بازدید | 21 پست

سلام خانم های عزیز 

من پارسال عضو شدم ولی کاربریم یادم رفت و نتونستم وارد سایت بشم ولی چون به مشکل بر خوردم با شماره شوهرم عضو شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این وجود که همسایه ها میدونن تو دعوام پسره نبوده و اومده شهادت داده که بوده و این حرف رو از دهن من شنیده 

یکی دیگه از شاهداشم یه مرد ۵۱ ساله که غریبس اورده 

البته من و شوهرمم هم از زن و شهر شکایت کردیم که با یه سری آدم ریختن تو حیاط خونمون و حتی چاقو چدب هم اورده بودن برای بار دوم که در و باز نکردیم 

الان زنه خودم رو میبینه چیزی نمیگه ولی به شوهرم یکسره تیکه میندازه و منم گفتم میخواد بهت گیر بده حرفی زد اصلا انگار ندیدیش و نشنیدی 

اینم بگم که پروندش اول دست بازپرس افتاد که وقتی رفتم پیش بازپرس بهش گفتم مدیون منی اینجا نشستی که حق و ناحق نکنی باید شاهدهاشو بیاری حضوری ببینم و بیایین برای تحقیق و اینکه شاهدها در حضور خودم دست رو قران بزارن که تو دعوای ما بودن و این حرف رو از دهن من شنیدن 

بعد دو روز از کلانتری زنگ زده که بیایید شاهد هارو ببینید که فقط این پسره اومد 

وقتی به زنه گفتم که کو اون یکی شاهدت گفت اون راننده آژانس بوده منو رسونده در صورتی که خونشون تو کوچه خودمون بود 

افسر تحقیقات همه چی رو ازم پرسید و اینکه پسره بوده گفتم نه و اینو قبول ندارم 

بعد همه حرف ها رو نوشت و فرستاد برای بازپرس ولی بدونه اینکه بیان تحقیق پرونده رفته دادگاه 

اگه بخوام شکایت کنم که خیلی اذیتم کردن به خدا هم پارسال بچم رو از دست دادم از طرفی امسال باردارم و نه چیزی از بارداریم فهمیدم نه از بچم 

فقط اشک میریزم و سپردمشون به خدا 

مثلا مهر ماه بود از کلانتری اومدن در خونه همسایه روبرومون که تذکر بدن تو کوچه میشینید و همسایتون زنگ زده بیاییم بهتون هشدار بدیم چند وقت بعد این پسره که شمارمو زنه بهش داده میاره میده به همسایه و میگه رفتم از کلانتری شماره تلفنی که زنگ زده براتون رو پیدا کردم 

همسایه بیچاره وقتی زنگ زد و دید منم خیلی هم ناراحت شد و به پسره تذکر داد 

خودمم به مادره پسره گفتم حواله پسرت رو کردم به خدا بره انشاالله جواب اذیت هاشو از خدا بگیره 

واینکه گفتم میتونم از بچت شکایت کنم ولی چیزی که هست میدونم بازیچه دست این زنه شده و من خونه زندگی دارم شوهرم سر کار میره 

پسره تو بیکاره و سرش درد میکنه واسه دردسر