2777
2789
عنوان

وکیل داریم سوال دارم کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست

در خصوص پرونده ای که اون زن و شوهر علیه شما دارن و اون آقا شاهد پرونده معرفی شده ، شما میتونی به استناد ماده 177 قانون مجازات اسلامی پرونده و شهادت رو رد کنی . چون یکی از شرایط شاهد این هست که با طرفین پرونده ، خصومتی نداشته باشه . در حالی که این آقا به دلیل شکایتی که علیه شما کرده با شما خصومت داره و این مورد از موارد رد شاهد هست

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
در خصوص پرونده ای که اون زن و شوهر علیه شما دارن و اون آقا شاهد پرونده معرفی شده ، شما میتونی به است ...

ممنون از اینکه کمکم کردی فردا باشوهرم در جریان بزارم و برم دنبال کاراش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرفی با توجه به این که این زن و شوهر در پرونده ای که اون آقا علیه شما داشته ، به کذب و دروغ شهادت دادن و با توجه به مختومه شدن پرونده ، شما میتونی علیه شون شکایتی با موضوع ایراد شهادت کذب مطرح کنید. به استناد همون پرونده

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
در خصوص پرونده ای که اون زن و شوهر علیه شما دارن و اون آقا شاهد پرونده معرفی شده ، شما میتونی به است ...

ببخشید الان پرونده اینا ابلاغیش اومده واسه برج ۲ سال آینده الان من شکایت کنم یعنی پرونده رو باز خوانی میکنن و اینکه کی برم برای شکایت 

الان شکایت کنم شاهد هم باید ببرم آخه همسایه ها فقط دوتا خانم بودن اونا هم رو حساب همسایگی نمیان فقط گفتن بیان برای تحقیق میگیم که این شاهدا نبودن اصلا کسی تو کوچه نبود دعوای من با اون خانم تو حیاط همسایه بوده حتی شوهرشم نبوده