2821
2789
عنوان

فسنجون

356 بازدید | 15 پست

خانما من میخوام برای اولین بار فسنجون درست کنم ...سرچ کردم دستور پختای مختلفی اومد نمی‌دونم چجوری درست کنم

میشه راهنمایی کنید و دستور پخت بدین😚

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه گزاشتید دستورشو منم لایک کنید بخونم

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

عزیزم برا ۲ نفرمیگم.

پیازه بزرگ رو رنده کن و با ی فنجون گردو چرخ شده بریز تو قابلمه تا حسابی باهم تفت بخورن و داغ بشن و شما هی هم بزن.(روغن نمیخاد)

بعد ادویه هاتو میزنی.و بعد مرغ رو اضاف میکنی.و باز هم تفتشون میدی.و در آخر یهو آب یخ داخل یخچال رو بهش اضاف میکنی و میزاری حسابی بپزه و روغن پس بده.و ی ساعت قبل اماده شدن خورشت ی قاشق غ رب انار بریز و اگه ملس میخورین ی تیکه کوچیک نبات بنداز توش.

تمام.من ک اینجور درست میکنم عااااالیه.همه عاشقشن.

و میتونی موقعی ک خورشت داره میپزه ی فنجون هم دوباره یخ بندازی تو خورشتت.چون بهش شوک میده و روغن بیشتری پس میده.

سوالی داشتی در خدمتم😍

عزیزم برا ۲ نفرمیگم. پیازه بزرگ رو رنده کن و با ی فنجون گردو چرخ شده بریز تو قابلمه تا حسابی باهم ت ...

ممنون از توضیحات😍😘نمک چی دربارش چیزی نگفتی🤣

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️
اره ولی تاحالا درست نکردم

ببین اول گردو رو خوب اسیاب کن که روغنش در بیاد دون دون نداشته باشه.بعد یه پیاز کوچیک رنده میزنی از گردوت به اندازه یه نارنگی یا کوچیکتر برمیداری میریزی تو همون پیاز رنده شده یه قاشق رب انار ترش یه نصفه قاشق رب گوجه.نمک.فلفل.و مرغ.ترجیحا ران و ساق که روغن دارتره.ولی سینه هم خوب میشه.اب سرد فراموش نشه مرغ که پخت بزار بیرون بزار خوب خورشت جا بیفته کم کم اب سرد بریز بزار به غلظت  مورد نظرت برسه.تقریبا 5.6 ساعت زمان میبره اما حسابی جا میفته.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

من گردو رو دوبار چرخ میکنم،بعد یه پیاز رو سرخ میکنم گردو هارو داخل پیازها تفت میدم بعد آب می‌ریزم شش هفت ساعت میدارم با شعله ملایم بپزه ودر حین جوش یخ میندازم داخلش تا به روغن بیوفته،مرغ رو جدابایه پیاز میذارم بپزه بعد ریش میکنم کمی تفت میدم می‌ریزم داخلش بعد رب انار و شکر رو میریزم داخلش بسته به ذائقه ترش شیرین یا ملس،من ملس میکنم،کمی دارچین یه کمی نمک هم میریزم عالی میشه،نیم ساعت به سرو مونده زیرش خاموش میکنم تاروغن بیاد روش،

2824
2823
2791
2779
2792