2777
2789
عنوان

خانمایی که ناباروری داشتن و با معجزه بارور شدن بیان انرژی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 69971 بازدید | 332 پست
3 ساله منتظرم و اقدام شوهرم اسپرمش یکم ضعیف ولی نمیشه ک نمیشه ..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2265734/میخایم-با-قانون-جذب-باردار-بشیم-هورررررررا?postId=78124426

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
7 سال 😊 خدایا شکر که جواااب گرفتی عزیزم ..مباارکت   باشه الهی برای همه منتظرا دعا کن

ممنون عزیز دلم حتما 😍😍😍😍

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مادری میشه دیگه که مادر شدن لیاقت میخواد تا به قول شما آدم  به جامعه تحویل بدیم😊 ان ...

یعنی منی که مادر نمیشم لياقتشو ندارم کاش این طوری نمينوشتيد دوست عزيزم

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸

سلام خانومای گل.هدفم خوشحال کردن دل همه منتظراست که من فقط چند ماه درکش کردم اما فهمیدم هییییییچ درد بدتر از این نیست که ناامیدت کنن و بدونی قراره جقد حرف و طعنه بشنوی و جلو همسرت هم خرد بشی و چقد حسرت به دلت بمونه!

من کمتر از ۸ ماهه ازدواج کردم نزدیک ۲۷سالمه و قبل از اینکه بخوام به اقدام فک کنم به خاطر کیستی که قبلا داشتم و فک میکردم رفع شده بلافاصله بعد ازدواجم رفتم سونو واژینال که ببینم رفع شده یا نه که در عین ناباوری بهم گفتن احتمالا اندومتریوز هستم و ذخیره تخمدانم خیلی کمه و ۰.۵ هست.کلی ازمایش دادم تو شهر خودم،پیش دو تا دکتر مطرح رفتم یکی سریع گفت برو پیش دکتر البرزی شیراز یا ابن سینای تهران تا اون بگه چیکار کنی ممکنه لازم باشه ای وی اف کنی و بهم قرص ضد بارداری داد که تا میرم اونجا بخورم یه دکتر دیگه گفت اصلا به خاطر ذخیره کمت باید ای وی اف کنی و رفتن به شیراز برات وقت گیره. خیلی ها هم میگفتن احتمال زیاد حتی باید تخمک اهدایی بگیری.برای من شوک خیلی بزرگی بود اصلا نه میدونستم اندومتریوز چیه و اینکه تازه ازدواج کرده بودم و بهترین روزای زندگیم تبدیل به سختترین و تلخ ترین روزام شده بود.شب و روز گریه میکردم.

یادمه یه شب تو رختخواب نتونستم گریمو کنترل کنم و سریع کولر رو روشن کردم تا اگه صدام بلند شد صدامو همسرم نشنوه و پریدم تو دستشویی صدام به حدی بالا رفت اونجا که همسرم از خواب بیدار شده بود و اومد و .. وای چه شبایی گذروندم.به همسرم نمیگفتم دکتر چی گفته دقیق، خجالت میکشیدم مخصوصا چون تازه ازدواج کرده بودیم و مثلا نشون میدادم مه از لاپراسکوپی میترسیدم در صورتی درد اصلی من و ناراحتیم این نبود!

من قرصای ضدبارداری رو مصرف نکردم و سریع رفتم شیراز،هر  چند دو هفته مداوم پیگیر بودم تا تونستم نوبت بگیرم.اونجا هم برام دوباره ازمایش و ام ار ای نوشت تا مطمین شه ولی شواهد نشون میداد واقعا اندومتریوز و دارم خلاصه ازمایشگاه شیراز برای ابان بهم وقت داد یعنی ۲.۵ ماه بعد.اول خیلی ناراحت بودم چرا اینقد دیر چون ذخیرم واقعا نگرانم گرده بود و هر روز برام خیلی ارزش داشت ولی گفتم شاید خدا میخواد و حکمتی هست و به خدا اعتماد کردم.

تو این دو ماه و انگار همون ماه اول من بعد یه دوره نزدیکی بدون جلوگیری نزدیک پریودیم شد و پریود نشدم خیلی امید داشتم یادمه هر شب روی شکمم دست میذاشتم و میگفتم یا خالق کل شی ان علی الله یسیر ) چون این ایات و وقتی قران رو باز میکردم برام میومد.دست روی شکم و تخمدونام میذاشتم یا شافی میگفتم تا خواب میرفتم با گریه.

تو همین دوران اینور اونور میخوندم چله حضرت مریم بگیرید که برا بارداری خوبه

همونجا بود کفتم از حضرت زهرا به من شیعه نزدیکتر نیست اون منو میفهمه که مادر نشدن یعنی چی نیت کردم چله سوره نور هدیه به حضرت زهرا بگیرم و حدیث کسا و نمازامو بهتر از قبل بخونم.شروع کردم و قبل از تموم شدن  چله ها دیدم بیبی چکم یه روز بعد عقب افتادن پریودیم دو تا خط قرمز پررنگه😍😍😍قبل از اینکه بخوام برم شیراز، چون هیچوقت سابقه عقب افتادن پریودی نداشتم.یادمه همون یه دفه که رفتم شیراز، تو راه رو صندلی عقب مثلا خوابیده بودم چقد اشکم میومد و از همسرم خجالت میکشیدم که خدایا چجوری من هی این راه و۶،۷ ساعت هی هر چند وقت یبار بیام و برم و اون پشت فرمون بشینه میترسیدم از اینکه یه روز ناامید بشه یا تو دلش بگه چرا زن من اینجوره یا از چشش بیفتم

خدا خیلییییی بزرگه خیلی.بهترین درمان برای اندومتریوز حاملگی هست و مهمتر از همه چی مامان میشم و ای وی اف و هزینه هاو ترس و رفت و امد و ذخیره کم حداقل فعلا کنسل میشه

شاید بهترین روز زندگیم این روز بود که از مرکز ام ار ای فراپرتو شیراز برام پیام فرستادن که یاداوری کنن فلان روز رو برای رفتن به شیراز و انجام ازمایشام فراموش نکنم و من ۷ یا ۸هفته باردار بودم و اون نوبت رو کنسل کردم.

خدا خیلی خیلی خیلی بزرگه امیدوار باشین توی عر مرحله از درمان هستین

اینا رو نوشتم که بهتون امید بدم برام دعا کنید همه چی به خیر بگذره

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!
3 ساله منتظرم و اقدام شوهرم اسپرمش یکم ضعیف ولی نمیشه ک نمیشه ..

یعنی ضعف اسپرم درمان نمیشه؟! من همیشه مشکلات زنانه رو بدتر میدونستم یعنی فک میکردم بدترن

دارو شیمیایی و سنتی استفاده کردین مرتب؟خدابزرگه عزیزم

یعنی منی که مادر نمیشم لياقتشو ندارم کاش این طوری نمينوشتيد دوست عزيزم

وای عزیزم یه چیزی نوشته ام نمیشه تصحیح کنم چرا بُعد منفی کلمه لیاقت رو میبینید من خودمم هنوز مادر نشدم . اصلا منظور خاصی نداشتم .

من چون چند جایی شنیدم هر چیزی لیاقت میخواد این کلمه رو استفاده کردم ..باور کن خودمم لیاقت نداشتم وگرنه تا الان مامان میشدم 😕😕😕😕 

نمیدونم چرا بعضی ها اینقد سر این موضوع حساس شدن .

بازم همینجا از دووووستانی که این چنین طرز تفکری دارن پووووزش میطلبم ..نمیشه پستمو اصلاح کنم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید و از روی اون کلمه رد بشید .

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
سلام خانومای گل.هدفم خوشحال کردن دل همه منتظراست که من فقط چند ماه درکش کردم اما فهمیدم هییییییچ درد ...

وای عزیزم چشام پر اشک شد قوربون قدرت و مهربونی خدابرم .

خیلی برات خووشحال شدم ..دعا میکنم بعد از این هر اشکی ریختی از سر شوووق و شادی باشه الهی .. و ان شاءالله نی نی ات سااالم و خووشگل بعد 9 ماه بیاد تو بغلت 

ممنونم عزیز. دعا میکنم شمام طعم مادری رو بچشین

الهی امین 💚💜

یعنی ضعف اسپرم درمان نمیشه؟! من همیشه مشکلات زنانه رو بدتر میدونستم یعنی فک میکردم بدترن دارو شیمیا ...

چرا عزیزم درمان میشه ولی شوهرم هی امروز و فردا میکنه نمیره اصلا دکتر میره یه ازمایش میده و ول میکنه ..

پارسال از داد و گذاشت کنار ..

باز چند ماه پیش از داد و دکتر سنو نوشت همونه ک بره سنو .. 

میگه خدا بخواد خودش میده 😞

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
من.یه روزی رفتم جواب ازمایش مثبتمو گرفتم که اصلا باورم نمیشد هیچکس باورش نمیشد داستانش طولانیه..اما ...

عزیزم خداروشکر میشه بپرسم مشکلت چی بود؟ من دکترا جوابم کردن ولی امیدمو از دست ندادم.همیشه تو خواب میبینم بچه دار شدم درصورتیکه تو خواب هم باورم نمیشه.

پسرم همه دنیام 😘💋💕
وای عزیزم چشام پر اشک شد قوربون قدرت و مهربونی خدابرم .  خیلی برات خووشحال شدم ..دعا میکنم بعد ...

ممنونم ان شالله شمام به زودی این دوران شیرین اما پراسترسو تحربه کنین😘

سلام خانومای گل.هدفم خوشحال کردن دل همه منتظراست که من فقط چند ماه درکش کردم اما فهمیدم هییییییچ درد ...

وای عزیزم با خوندن پیامت اشکم دراومد.....خدارو شکررررر که حامله شدی....منم امیدم فقط به خدااست

برام دعا کنید که سختتت محتاج دعام

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘