2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 515329 بازدید | 57013 پست

#تکرار_کنیم

هم اکنون تمام درها به رویم باز است

من خواسته ام و خدایم اینچنین مقدر نموده است

خداوندا سپاسگزارم 🌹

زندگی را به خدا بسپار...و مطمئن باش...تا وقتی پشتت به خدا گرم است... تمام هراس های دنیا خنده دار است

#ارتعاش_غالب

اکثر افراد می گویند من مدت زیادی است که هرروز در حال تمرین بر افکارم هستم اما هنوز به نتایج دلخواهم دست نیافته ام،

مساله اینجاست که ذهن شما هر لحظه در حال ارسال ارتعاش به کائنات است و بیشتر افراد چند دقیقه سپاسگزاری ، چند دقیقه تمرکز بر نکات مثبت، چند دقیقه توجه به فراوانی را انجام می دهند

اما بیشترین زمان طول روز را در حال فرستادن ارتعاشات منفی هستند.

وقتی مدام گله و شکایت می کنیم، وقتی بیشتر از آنکه به داشته هایمان تمرکز کنیم ذهنمان را طبق عادت بر کمبودهای زندگی می گذاریم،

وقتی غیبت می کنیم و با کلاممان ارتعاش منفی ارسال می کنیم

طبیعتا نباید انتظار اتفاقات خوب را داشته باشیم زیرا ما در طول زمان بیداریمان بیشتر از آنکه ارتعاش مثبت بفرستیم در حال ارسال ارتعاشات منفی هستیم و مجموع ارتعاشات غالب ما منفی هستند...

پس آگاهانه افکارتان را مدیریت کنید و همواره سعی کنید مثبت باشید

.

💎

زندگی را به خدا بسپار...و مطمئن باش...تا وقتی پشتت به خدا گرم است... تمام هراس های دنیا خنده دار است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفات خیلی قشنگه 😚

نی نی هامم قشنگن 😊😊😊خودمم قشنگم 😅قشنگی از خودته 😆

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
 @somitajon

این پستت منو صداااا کرد😄😄😄 ولی نمیدونم چرا آبی نمیشه برای بقیه بچه ها امتحان کن مثلا برای پولکی یا دریا دریا دریا .من تبسم رو نتونستم منشن کنم 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

کاربرد قانون جذب برای باردارشدن، موضوعی بسیار داغ است. سؤالات زیادی درباره باروری و قانون جذب، بارداری بی‌خطر با توجه به سن مادر  وجود دارد.اما درهرحال قانون جذب نقش بسیار مهمی در باردارشدن و به دنیا آمدن نوزادی سالم دارد. میدانم که همه شما اطلاعاتی پایه از قانون جذب دارید؛ به‌طور خلاصه، قانون جذب دارای سه بخش بسیار مهم است: «تجسم خلاق، عبارات تأکیدی مثبت و نگرش مثبت».

تفاوتی ندارد که شما چه کسی هستید، چه چیزهایی را تجربه کرده‌اید یا در چه شرایط سنی به سر می‌برید. درهرحال استفاده از قانون جذب برای باردارشدن به‌اندازه پیدا کردن جای پارک در خیابانی خلوت راحت است؛ زیرا تفاوت‌ها راما در ذهن خویش خلق می‌کنیم!شاید تا به امروز برخلاف میل خود نتوانسته‌اید صاحب فرزند شوید یا پس از بارداری‌های متعدد، به هر دلیل جنین خود را ازدست‌داده‌اید؛ اما این کابوس از همین لحظه تمام می‌شود و شما به‌سادگی می‌توانید بارداری دل‌نشین، زایمانی موفق و لمس نوزادی زیبا و سالم را تجربه کنید.

چرا تابه‌حال در کاربرد قانون جذب برای باروری و بارداری سالم موفق نبوده‌اید؟
زیرا استفاده از قانون جذب در هر حوزه، دارای دو شرط اساسی است:

1. رها کردن نتیجه
2. گذران زندگی به‌گونه‌ای که گویا شما به خواسته خود رسیده‌اید

مهم نیست که دلیل باردار نشدن شما چیست. تنها کافی است که شما دو شرط بالا را به‌طور کامل رعایت کنید تا خواسته خود را متجلی سازید. اگر شما با نومیدی چیزی را طلب کنید، هرگز به آن دست نمی‌یابید. نه به این دلیل که شما لیاقتش را ندارید؛ بلکه این مسئله علت دیگری دارد: در حقیقت، نتیجه‌ای که شما در ذهنتان مجسم می‌کنید سبب می‌شود که خواسته‌تان تحقق نیابد! وقتی به‌شدت احساس می‌کنید که باید چیزی را داشته باشید در حقیقت، روی نداشتن آن متمرکز می‌شوید! نتیجه این چرخه معیوب، احساس خلاء بیشتر درباره خواسته‌تان خواهد بود! وقتی درباره خواسته‌ای احساس نیاز می‌کنید، نمی‌توانید امواج و ارتعاشات خود را با آن سازگار کنید. وقتی‌که شما با نومیدی از خداوند فرزند می‌خواهید، تمام توجهتان معطوف آن است که چرا باردار نمی‌شوید و نمی‌توانید نوزادی زیبا را در آغوش بگیرید. در حقیقت، شما غافل هستید که آفریدگار جهان، بندگان امیدوار را دوست دارد. به دلیل همین غفلت است که ارتعاشات شما متمایل به منفی گرایی و نداشتن فرزند است.

بنابراین باید از همین لحظه، نگرش خود را درباره بارداری تغییر دهید. راه‌حل این است که خود را وابسته به نتیجه نکنید. از همین امروز، در جایگاهی قرار گیرید که آن را دوست دارید و با وضعیت فعلی خود راحت باشید. شادباشید و صرف‌نظر از رویدادهای آینده این شادی را نشان دهید. این امر کمک می‌کند که از تمرکز بر واقعیت محض دست‌بردارید و انرژی خود را معطوف خلق خواسته‌های حقیقی‌تان کنید. کلید اصلی ماجرا این است: شما باید به نقطه‌ای برسید که هنگام اندیشیدن به داشتن فرزند، به‌طور ارادی به نداشتن آن فکر نکنید! در حقیقت، طوری رفتار کنید که انگار جنین در درون بدن شما در حال حرکت است و آن را با تمام وجود و عشق حس می‌کنید. شما در هنگام بارداری، هنوز کودک را در آغوش نگرفته‌اید، هنوز بدن او را لمس نکرده‌اید، اما میدانید که زمان دستیابی به او نزدیک است؛ بنابراین دیگر نگران نیستید که چه زمانی او را می‌بینید. در این دوران، با او حرف می‌زنید، برایش موسیقی می‌گذارید و از روی شکم خود نوازشش می‌کنید. وقتی باردار هستید با شادمانی و عشق در انتظار کودک خودمی‌مانید؛ اما در تصور بارداری، احتمالاً ً مدام به این فکر می‌کنید که شاید هرگز فرزندی نداشته باشید و این نکته ترسناک است! شاید با خود فکر می‌کنید: «اگر دو هفته، دو ماه یا یک سال دیگر طول بکشد، چه می‌شود؟» شاید هم‌فکر می‌کنید: «اگر هرگز صاحب فرزند نشوم چه؟»
هر نوزادی برای رشد کردن نیازمند زمان است؛ زیرا او باید آمادگی ورود به دنیای جدید را پیدا کند. به همان میزان، تجلی واقعی حضور یک نوزاد در زندگی شما هم نیاز به گذشت زمان دارد؛ بنابراین آرام باشید و از این سفر لذت ببرید. لذت هر سفری در مقصد نهایی آن نیست، بلکه در زیبایی‌های مسیر است. برای این کار باید از طریق قانون جذب بستری مناسب را فراهم‌سازید. ابتدا پاسخی دقیق به سؤالات زیر بدهید:
وقتی باردار شوید، چه می‌کنید؟
چه چیزی می‌خورید؟
در منزل خود چه تغییراتی انجام می‌دهید؟
در رفتار خود چه تغییراتی اعمال می‌کنید؟
آیا پیش از به دنیا آمدن نوزاد، برای او وسیله می‌خرید؟
پیش از تولد کودکتان باید چه‌کارهایی انجام دهید؟
مادر یا پدر بودن چه حسی دارد؟
برفرض، نوزاد خود را از بیمارستان به خانه می‌آورید و او را از صندلی کودک برداشته و در آغوش می‌گیرید، آنگاه وارد خانه می‌شوید. به لبخند زیبای کودک خود نگاه کنید. دیدن این‌همه زیبایی چه حسی دارد؟

کاربرد قانون جذب برای باردارشدن، موضوعی بسیار داغ است. سؤالات زیادی درباره باروری و قانون جذب، باردا ...

جمع‌بندی میکنیم
شما به‌خوبی میدانید که چرا خواستار کودکی در زندگی‌تان هستید و داشتن او چه احساس یا مسئولیت‌هایی را متوجه شما می‌کند. اجازه دهید که همین مسائل الهام‌بخش شما باشند. طوری رفتار کنید که گویی اکنون صاحب فرزند شده‌اید. شما از کائنات خواسته‌اید که باردار شوید و فرزندی از پوست و گوشت خود داشته باشید؛ بنابراین با آرامش در انتظار او بنشینید. با همه‌چیز کنار بیایید و بدانید که همه‌چیز در دنیای شما کامل است و به نفع شما حرکت می‌کند. کودک شما اکنون ازنظر امواج و ارتعاشات وجود دارد؛ پس از زندگی لذت ببرید و ایمان داشته باشید که به‌زودی او را در وجود خود و سپس در آغوش گرمتان حس می‌کنید. اکنون‌که خود را هم‌راستا با کائنات قرار داده‌اید، باید به خواسته خود دست‌یابید. هستی درخواست شمارا شنیده است و به شما پاسخ می‌دهد. از همین لحظه، کارهایی را انجام دهید که پدر یا مادری شاد آن‌ها را انجام می‌دهند:
برقصید، کنار ساحل راه بروید و برای فرزند خود سطل و بیلچه بخرید تا در تابستان بعدی در کنار او، همین بازی‌ها را انجام دهید. فضا را برای کودکی که به زندگی خویش دعوت کرده‌اید بازکنید. معجزه عبارات مثبت تأکیدی را فراموش نکنید. شما می‌توانید عبارتی ساده را انتخاب کنید و بارها و بارها آن را با صدای بلند یا روبه‌روی آینه تکرار کنید: «من باردار هستم و کودکی سالم و زیبا را درون خویش حمل می‌کنم». یا اینکه بگویید: «من دست در دست کودک و همسرم زندگی خوبی را سپری می‌کنیم».
هیچ لذتی بالاتر از لمس انگشتان ظریف نوزادی پاک و زیبا نیست بنابراین با افکار مثبت خود این موهبت را نیز پذیرا باشید

این پستت منو صداااا کرد😄😄😄 ولی نمیدونم چرا آبی نمیشه برای بقیه بچه ها امتحان کن مثلا برای پولکی ی ...

باششهه☺

مسافر کوچولوی دل من ... برای گرفتن دستای کوچولوت لحظه شماری میکنم 😄😇👶💓💓

پس بچه ها  ما نیاز به حملات تاکیدی بیشتری هستیم 😊😊😊😊برین دنبال بهترین و زیباترین و پر انرژی ترین جملات تاکیدی مثبت  .

خداجونم سپاس بابت اینکه دوتا پسر سالم و زیبا و پر روزی بهم هدیه دادی و خونه ام رو غرق در شادی کردی 😊😊😊

وقتی طبق قانون بر روی خواسته تون یعنی باردرای تمرکز میکنید

بدن شما برای این امر اماده میشه یعنی اگر مشکلی هم داشته باشید بابت نازایی یا … بدنتون خود به خودش رو بهتر میکنه چون فرکانسش تغییر میکنه و ذره ذره اتم های بدن تون واکنش دیگری رو نسبت به بدن تون میدن و شما بدن تون اماده میشه برای این کار

اما وقتی به این قضیه چسبیدید و منتظرید هر چه زودتر باردار بشید و از زندگی تون از خودتون لذت نمیبرید و مدام در گیر اینید که کی بچه دار میشم کی بچم به دنیا میاد و… وقتی تا این احساس وابستگی رو دارید شما فرکانسی رو ارسال میکنید که روز به روز از خواستتون دورتر تون میکنه

شما تصور کنید که بچه دارید با بچه تون میرید بیرون بابتش سپاس گزار باشید و با عشق از این لذت ببرید

و رها کنید این قضیه رو یعنی تصورات تون رو انجام بدید تمرینات تون رو انجام بدید و بدونید که قطعا خودش یروزی میاد و با ایمان به این که شما دارای فرزند میشید رهاش کنید وابسته بهش نشید و با عشق از زندگی و لحظات تون لذت ببرید

وقتی این کار رو میکنید از خودتون با عشق لذت میبرید و روی خواسته تون هم تمرکز میکنید و رها میکنید اون قضیه رو میدونید که قطعا صاحب فرزند خواهید شد و با استفاده از قانون هر مشکلی رو باشه حل میشه

اون موقع بدن تون واقعا اماده میشه و شما میتونید باردار بشید و اگه تا الان هم نمیشده بخاطر همین بارداری بوده.😊😊😊 رفقا حتما پست هایی که میذارم رو بخووونید ها  ...عاالیه خودم خیلی چیزها فهمیدم 

عالی

خدایا شکرت که با خوندن مطالب مفید دوستانم بهتر می تونم شکرگزار نینی که بهم دادی باشم خدایا سپاس بیکران قدرت عالمگیر ت را.

خدایا می دونم که می دونی خیلی دلم می خواد محمدم بیاد پیشمون پس لطفا زود بفرست پیشمون منتظر یم

[QUOTE=78124426] وقتی طبق قانون بر روی خواسته تون یعنی باردرای تمرکز میکنید بدن شما برای این امر اماده میشه ...[/QUOT

مرسی از مطالب قشنگت عزیزم😘😘😘

#توکل چه کلمه زیبایی ست،

اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد. تنها خداوند است که بهترین ها را برای بندگانش رقم میزند.

فقط بخواهیم و آرزو کنیم، اما پیشاپیش شاد باشیم و ایمان داشته باشیم که رویا هایمان هم چون بارانی در حال فرو ریختن هستند...

پیشاپیش شاد باشیم و شکرگزار

چرا که خداوند نه به قدر رویاهایمان، بلکه به اندازه ایمان و اطمینان ما انسان ها می بخشد...

خداوندا بخاطر نعمت سلامتی و آرامش سپاسگزارم...

[QUOTE=78124426] وقتی طبق قانون بر روی خواسته تون یعنی باردرای تمرکز میکنید بدن شما برای این امر اما ...

گوارای وجووودتون عزیزان