2777
2789
عنوان

شما بگین اشتباه من کجا بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست

وای شوهر منم دقیقا همینه😬😬😬😬

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
حقوقت کجا میره؟؟ اگر خرج خونه میشه باید کارای خونه رو استراکی بکنید نباید رو دوش یه نفر باشه چون اگر ...

تقریبا خرج زندگی میشه اونم کمک میکنه ولی نه همیشه... درد من اینه که اصلا زحمت و شرایط سختی که من دارم به چشمش نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای شوهر من همینطور .خواهرش شاغله بچشو مادر شوهر نگه میداره  واسه اونم دلشو میسوزه .بهش میگم مرد تو خودت ۱۵ روز نیسی تو کوه دشت خدمت میکنی  کسی جویای زنو بچت نیست اون موقع ۱۵ روزم میای خونه داری تنها بودن اون میگی من سر این موضوع باهاش بحث دارم چیکار کنم درکت میکنم بدم میاد 

عزیزم لج بازی نکن باهاش.شماخودت انتخاب کردی شاعل باشی.حالا ی چیزی گفته شما بیخیال شو

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
تقریبا خرج زندگی میشه اونم کمک میکنه ولی نه همیشه... درد من اینه که اصلا زحمت و شرایط سختی که من دار ...

شاید باید یه سری کارارو ک زیاد واجب نیستن حساس نشی و انجام ندی! ولی خب موضوع دخترت مهمه نمیشه اخساس مسئولیت نکرد ولی تو کارای خونه سخت نگیرک خسته نشی

شاید باید یه سری کارارو ک زیاد واجب نیستن حساس نشی و انجام ندی! ولی خب موضوع دخترت مهمه نمیشه اخساس ...

مگه میشه. بچه یه ساله ... عصر میرسم خونه ناهار فردا و غذای بچه رو بپز و ریخت و پاشو جمع کن به بچه برس... خراشاهده بعضی شبا از خستگی گریه میکنم وقتی حمایت نمیشم بیشتر اذیت میشم