hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 عنوان حال خوووووووووووووووووب😁 120 بازدید | 21 پست بچه هاااااااااااا شیراااااااااز ی بارووووووووووونی مییییییییییززززززززززززززنههههههههههههههه.........اییینقده خوبههبریم بستنی بخوریم زیر باررررررررون من عاشق بوی بارونمماز خاطره های قشنگتون زیر بارون بگین وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه 1397/10/07 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99443 😋😋😋😋 اروم اروم اومد بارون 😂 شدیم عاشق زدیم بیرون😂😂😂 تنها اهنگی ک وقت بارون یادم میاد😝 nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...
sarinas عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 861 چ قشنگی اخه , همیشه زبربارون مثل زامبی میشدیم موهامون هم وز میشد اصلا ی وضعی
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99443 من خیس شدن زیر بارونو دوس دارم 😋😋😋 nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...
آلبالوگیلاس عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 1357 از تنبلی صدات انقد کشیده شده راسته میگن شیرازیا تنبلن نوشتم نامه ای با برگ گندم فراموشم نکن با حرف مردم
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 منم عاشق بارونم و دلم میخوادحسابی بخوابم 😋 اخه کسی وقتی بارون میاد میخوابه عزیز من؟باید بری قدم بزنیبستنی بخوری و از سرما بلرزیبعدشم مامانت کلی دعوات کنه وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
1378mohamad عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 234 اره بریم تو بارون باید رفت شاه چراغ فقط ای قشنگه تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی. همت کن. و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است. سهراب سپهری
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 😋😋😋😋 اروم اروم اومد بارون 😂 شدیم عاشق زدیم بیرون😂😂😂 تنها اهنگی ک وقت بارون یادم میاد😝 حالا خوبه بارو بارو بارونه هی یادت نمیاد وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 چ قشنگی اخه , همیشه زبربارون مثل زامبی میشدیم موهامون هم وز میشد اصلا ی وضعی ارهههه موش اب کشیدع وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 من خیس شدن زیر بارونو دوس دارم 😋😋😋 همون موش اب کشیده شدن خودمون دییه وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
خمیازه عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 6603 اخه کسی وقتی بارون میاد میخوابه عزیز من؟ باید بری قدم بزنی بستنی بخوری و از سرما بلرزی بعدشم ماما ... نخیرررر من باصدایه بارون و تاریکی هوا فقط خواب بهم میچشبه .برم قدم بزنم چندشم میشه خیس بشم
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 از تنبلی صدات انقد کشیده شده راسته میگن شیرازیا تنبلن عامو ما تنبل نیستیم فقط ی کمی خسته ایم خستههههه وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 اره بریم تو بارون باید رفت شاه چراغ فقط ای قشنگه صحییییح وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه
hstiy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 561 نخیرررر من باصدایه بارون و تاریکی هوا فقط خواب بهم میچشبه .برم قدم بزنم چندشم میشه خیس بشم به به الان ک فک میکنم میبینم راس میگیعامو کی حال داره بره بگردهههههههخوابو عشقههههههههه وقتی ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه