2777
2789
عنوان

حال خوووووووووووووووووب😁

120 بازدید | 21 پست

بچه هاااااااااااا شیراااااااااز ی بارووووووووووونی مییییییییییززززززززززززززنههههههههههههههه.........اییینقده خوبهه

بریم بستنی بخوریم زیر باررررررررون    

من عاشق بوی بارونمم

از خاطره های قشنگتون زیر بارون بگین

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عاشق بارونم و دلم میخوادحسابی بخوابم 😋

اخه کسی وقتی بارون میاد میخوابه عزیز من؟

باید بری قدم بزنی

بستنی بخوری و از سرما بلرزی

بعدشم مامانت کلی دعوات کنه  

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    

اره بریم تو بارون باید رفت شاه چراغ فقط ای قشنگه

تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی.        همت کن.                                      و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است.                                            سهراب سپهری  
😋😋😋😋 اروم اروم اومد بارون 😂 شدیم عاشق زدیم بیرون😂😂😂 تنها اهنگی ک وقت بارون یادم میاد😝

حالا خوبه بارو بارو بارونه هی  یادت نمیاد  

چ قشنگی اخه , همیشه زبربارون مثل زامبی میشدیم موهامون هم وز میشد اصلا ی وضعی 

ارهههه موش اب کشیدع  

من خیس شدن زیر بارونو دوس دارم 😋😋😋

همون موش اب کشیده شدن خودمون دییه  

اخه کسی وقتی بارون میاد میخوابه عزیز من؟ باید بری قدم بزنی بستنی بخوری و از سرما بلرزی بعدشم ماما ...

نخیرررر من باصدایه بارون و تاریکی هوا فقط خواب بهم میچشبه .برم قدم بزنم چندشم میشه خیس بشم

از تنبلی صدات انقد کشیده شده راسته میگن شیرازیا تنبلن

عامو ما تنبل نیستیم 

فقط ی کمی خسته ایم خستههههه

اره بریم تو بارون باید رفت شاه چراغ فقط ای قشنگه

صحییییح  

نخیرررر من باصدایه بارون و تاریکی هوا فقط خواب بهم میچشبه .برم قدم بزنم چندشم میشه خیس بشم

به به 

الان ک فک میکنم میبینم راس میگی

عامو کی حال داره بره بگردههههههه

خوابو عشقههههههههه