جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
منم شنیدم دشمنه اما یه دفعه خاب دیدم توی یه جمعی هستیم و همه دارن گوشت مار میخورن .ازش میکندن و میخورن جز من. فقط من نخوردم. چند وقت بعدش تمام افرادی که توی خابم گوشت مار خوردن به یه مال زیادی رسیدن جز من که از خوردنش خودداری کردم.نتیجه گرفتم گوشت مار یعنی ثروت
منم شنیدم دشمنه اما یه دفعه خاب دیدم توی یه جمعی هستیم و همه دارن گوشت مار میخورن .ازش میکندن و میخو ...
حالا نمیشد توام بخوری لعنتیی😂😂
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️