2777
2789
عنوان

مار😑

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 33 پست

مار سیاه دشمنه زردو سبز شنیدم ثروته...

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای منم زیاد میبینم

همش میبینم اومده تو خونم،منم هی فرار میکنم ازش،بعضی اوقات شوهرم یا کسی میاد میکشتش بعضی موقع ها نه

خیلی قبلنام خواب میدیدم نیشم میزنه منم صدام قطع میشه نمیتونم جیغ بزنم کمک بخوام😭😭

یعنی چی کسی چشمش بمونه؟؟؟🤔

مثلا تو یه غذایی می خوری و یکی هم ک پیشت هست دلش بخواد از اون بخوره یا به اصطلاح دلش اب بیفته  

یا یه کاری کنی که اونم طرف دلش بخواد ولی نتونه

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
وااای منم زیاد میبینم همش میبینم اومده تو خونم،منم هی فرار میکنم ازش،بعضی اوقات شوهرم یا کسی میاد م ...

😔

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
ن من شنیدم ثروته....

منم شنیدم دشمنه اما یه دفعه خاب دیدم توی یه جمعی هستیم و همه دارن گوشت مار میخورن .ازش میکندن و میخورن جز من. فقط من نخوردم. چند وقت بعدش تمام افرادی که توی خابم گوشت مار خوردن به یه مال زیادی رسیدن جز من که از خوردنش خودداری کردم.نتیجه گرفتم گوشت مار یعنی ثروت 

چشم به راه...
منم شنیدم دشمنه اما یه دفعه خاب دیدم توی یه جمعی هستیم و همه دارن گوشت مار میخورن .ازش میکندن و میخو ...

حالا نمیشد توام بخوری لعنتیی😂😂

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
نه بابا من خرم دیگه ینی توی خابم عقل نداشتم😣😣😣😣

😂😂😂اشکال نداره سعی کن خواب مار ببینی دوباره

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️