2777
2789
عنوان

بچه ام تب کرده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 61 پست

همینا موثره گل ختمی و شیر خشت هم خوبه سیب زمینی رو پوست بکن لایه لایه کن بزار کف دست و پاش

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشویه با اب ولرم و نمک دریایی،اب ولرم و عسل، پیاز و رنده کنید و بمالید کف پاش، حنا و سرکه خانگی و خمیر کنید بمالید کف پاش ولی ب هیچ وجه بیشتر از ی ربع نشه چون شدید دمای بدن و میاره پایین،ریختن روغن بنفشه پایه کنجد تو دماغش،لیموشیرین و هندوانه و عناب هم خوبه.

دعای نور رو مرتب به نیتش بخونید.هفتاد ا حمد رو به آب بخونید و بدید بخوره.

انشاالله بهتر میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دمای خونه رو کم کنید.لباسای بچه رو هم همینطور

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دختر من دو ماه پیش سرماخورده بود یکسال و نیمشه دکتر گفت 5 سی سی شربت پروفن بدم 45 دقیقه اگه تبش نیو ...

5 سی سی یعنی چند قطره؟

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
دارم پاشویی میکنم ولی فایده ای نداره😔😔😔

گلم حنا رو با آبغوره خمیر کن20دقیقه کف هر دو پاش بذار بعد بشور

سیب کال آب بگیر بده بهش نخورد با سورنگ بده کمی

آب عناب

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
من معمولا تب بچمو با جوشونده گل ختمی و عناب پایین میارم خیلی زوودتر از استامینوفن جواب میده.. خوندن ...

باید بخوره؟!

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

تو آب پاشویه نمک بریز با عرق کاسنی و پنبه بمال رو بدنش عرق سرد تو یخچال ن ها ولرم باشه 

دعای نور برای تب خیلی موثره خیلیم کوتاهه ۱۴ بار بخون ب نیت ۱۴ معصوم فوت کن بهش 

من بدای واکسن ۱۸ ماهگی پسرم این کارو کردم چون همه میگن تب سخت میگیرن در کمال تعجب اصلا تب نگرفت 

با وجود اینکه همه واکسناش تب داشت

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
هندوانه دارى بده بخوره با اب رو به خنك حمامش كن

هندوانه سییستم ایمنیشو تو این فصل به شدت در برابر بیماریها میاره پایین اصلا کار درستی نیست

چیزهای خنکی زیادی هست که میشه داد بهترینشم عناب!

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای