2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=78076596]اره اون ی شهر. دیگه اس و من تو خونه مادر. شوهر  حتی اتاقم ندارم برا خودم 😔[/QU ...

تازه اومدم پیششون و نمیدونم تا کی باید. بمونم دوسال چهار. سال پنج سال 😔

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
واقعا ها منم همش ارزوی مرگ میکنم کاش بجای اون دانشجوهای طفلی که کلی ارزو دلشتن من میمردم کاش به جا ...

زبونم بند اومده اشکهام نمیذارن درست تایپ کم. خداییش زندگی فقط زجره . غم. حسرت. 

از بی پولی ازمستاجری از لاغری از خونه نشینی و سفرنرفتن ازینکه نمیتونم وسایل کهنه مو عوض کنم ازگردن د ...

تو شوهری. داری ک خیانت نمیکنه 

ی دختر سالم داری 

ی خونه داری 

شوهرت سر کار میره و بفکرتونه 

تنت سلامت باشه عزیزم 

برا چاقی هم عرق یونجه بخر از عطاری و روزی ی لیوان بخور. یک ساعت قبل ناهار اشتهات بیشتر. میشه 

ان شاالله همه چی درست میشه خواهرم 🌹💕🌹💕🌹💕

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
جواب پیامامو نمیده این خیلییی اذیتم میکنه خاکتوسرم که گینه ای نیستم😞

اگه تو مقصر بودی که تو پیش قدم شو ولی اگه اون مقصره محلش نده.همین اول رابطه بهش بگو اگه هر کدومونن مقصر بودیم با صحبت مشکلمون حل میکنیم الکی مثل بچه ها قهر نکنیم نذار عادت کنه به قهربازی.

هرچند بعضی مردا ذاتن بچه بار اومدن

اگه تو مقصر بودی که تو پیش قدم شو ولی اگه اون مقصره محلش نده.همین اول رابطه بهش بگو اگه هر کدومونن م ...

نمیدونم اصلا حرفم بد نبود 

خیلی معمولی گف حالت خوب نیست بعدشم رفت

منم چندبار پیام دادم خوند جوابمو نداد

از این بچه بازیاش متنفرم فقط هیکل گنده کرده