dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8869 عنوان بچه ها من بعد سقط... 202 بازدید | 10 پست هنوز پريود نشدمچي بخورم زودتر پري بياد؟ میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 1397/10/06 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 چندروزه ؟؟ باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8869 چندروزه ؟؟ ٤٠ روزه میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
dhcjvxcbv عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 1534 زمان می بره بزار بدنت خودش به روال طبیعیش برگرده دستکاریش نکن آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 معمولا تا40 روز طبیعی جلوگبری داشتی ؟باردار نباشی روباره باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8869 معمولا تا40 روز طبیعی جلوگبری داشتی ؟باردار نباشی روباره تو اين مدت جز دو سه بار اونم با جلوگيري رابطه نداشتم اخه يا همش عفونت داشتم الانم كه كيست دارم خيلي ميترسم میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 تو اين مدت جز دو سه بار اونم با جلوگيري رابطه نداشتم اخه يا همش عفونت داشتم الانم كه كيست دارم ... خوب پس عحله نکن میشی باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
maman_arshiajoon عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 تو اين مدت جز دو سه بار اونم با جلوگيري رابطه نداشتم اخه يا همش عفونت داشتم الانم كه كيست دارم ... عزیزم شما چه تاریخی سقط داشتی؟من اول آذر بود.تقریبا تا پونزده آذر خونریزی داشتم.منم هنوز پریود نشدم.شما پریود شدی بالاخره؟
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8869 عزیزم شما چه تاریخی سقط داشتی؟ من اول آذر بود.تقریبا تا پونزده آذر خونریزی داشتم.منم هنوز پریود نشد ... من دقيقا ٢٩ آبان سقط كردم با قرص ٩ دي پريود شدم به لطف خداعزيزم تا ٤٥ روز بعد از اولين روز سقط ت صبر كن اگر پريود نشدي برو دكترولي ميشي نگران نباش💚 میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
maman_arshiajoon عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 من دقيقا ٢٩ آبان سقط كردم با قرص ٩ دي پريود شدم به لطف خدا عزيزم تا ٤٥ روز بعد از اولين روز ... خداروشکر که پریود شدی.من فعلا ۴۳ روز گذشته و هیچ خبری نشده.دکتر نرفتی شما بخاطر پریود نشدنت؟البته من اینماهم رژیم میگرفتم و ورزشم تا حدودی داشتم.نه زیاد البته.شاید اینم تاثیر داشته باشه.
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8869 خداروشکر که پریود شدی.من فعلا ۴۳ روز گذشته و هیچ خبری نشده. دکتر نرفتی شما بخاطر پریود نشدنت؟ البت ... عزيزم هر روز رازيانه دم كن بخوريبار صبح ناشتايبارم غروبخيلي جواب ميدهمن دكتر نرفتمهم رازيانه دم كردم هم دو_سه بار عنبر نسا دود دادم میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ