2777
2789
عنوان

بچه ها من بعد سقط...

202 بازدید | 10 پست

هنوز پريود نشدم

چي بخورم زودتر پري بياد؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا تا40 روز طبیعی  جلوگبری داشتی ؟باردار نباشی روباره

تو اين مدت جز دو سه بار اونم با جلوگيري رابطه نداشتم اخه يا همش عفونت داشتم الانم كه كيست دارم 

خيلي ميترسم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
تو اين مدت جز دو سه بار اونم با جلوگيري رابطه نداشتم اخه يا همش عفونت داشتم الانم كه كيست دارم  ...

خوب پس عحله نکن میشی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
تو اين مدت جز دو سه بار اونم با جلوگيري رابطه نداشتم اخه يا همش عفونت داشتم الانم كه كيست دارم  ...

عزیزم شما چه تاریخی سقط داشتی؟

من اول آذر بود.تقریبا تا پونزده آذر خونریزی داشتم.منم هنوز پریود نشدم.

شما پریود شدی بالاخره؟

عزیزم شما چه تاریخی سقط داشتی؟ من اول آذر بود.تقریبا تا پونزده آذر خونریزی داشتم.منم هنوز پریود نشد ...

من دقيقا ٢٩ آبان سقط كردم با قرص 

٩ دي پريود شدم به لطف خدا

عزيزم تا ٤٥ روز بعد از اولين روز سقط ت صبر كن اگر پريود نشدي برو دكتر

ولي ميشي نگران نباش💚

من دقيقا ٢٩ آبان سقط كردم با قرص  ٩ دي پريود شدم به لطف خدا عزيزم تا ٤٥ روز بعد از اولين روز ...

خداروشکر که پریود شدی.من فعلا ۴۳ روز گذشته و هیچ خبری نشده.

دکتر نرفتی شما بخاطر پریود نشدنت؟

البته من اینماهم رژیم میگرفتم و ورزشم تا حدودی داشتم.نه زیاد البته.شاید اینم تاثیر داشته باشه.

خداروشکر که پریود شدی.من فعلا ۴۳ روز گذشته و هیچ خبری نشده. دکتر نرفتی شما بخاطر پریود نشدنت؟ البت ...

عزيزم هر روز رازيانه دم كن بخور

يبار صبح ناشتا

يبارم غروب

خيلي جواب ميده

من دكتر نرفتم

هم رازيانه دم كردم هم دو_سه بار عنبر نسا دود دادم