تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 عنوان آمپولhcg 192 بازدید | 29 پست سلام دوستان اینماه آمپولhcgزدم امروز 13روز ازتزریق گذشته الان تست زدم کلا منفی شد یعنی حامله نیستم؟!😭😭😭کسی تجربه داشته اولش تست منفی بشه ولی بعدش مثبت بشه؟؟ خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘 1397/10/06 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 یعنی هیچکی تجربه نداشته؟؟؟!!تورو خدا یه دقیقه بیاین دارم دق میکنم خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
آردین عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 716 خوب صبر کنتا از موعد بگذره خدایا شکــــــــــــرت...خودت نی نیم رو حفظ کن🙏🙏🙏
تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 خوب صبر کن تا از موعد بگذره پریودام نامرتب هس حتی مثبت کاذب نشد یا هاله ننداخت یعنی حامله نیستم؟؟!! خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
shaghayegh954 عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 969 منم ماه پیش روز ۱۳ زدم منفی بود و نبودم 😢😢😢😢😢حالا شما صبر کن یه ۵ روز دیگه اگه پری نشدی یه بی بی دیگه بزن انشالله که شما نتیجه میگیری کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
آردین عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 716 پریودام نامرتب هس حتی مثبت کاذب نشد یا هاله ننداخت یعنی حامله نیستم؟؟!! انشالله هر چی خیره پیش میاد عزیزم .. خدایا شکــــــــــــرت...خودت نی نیم رو حفظ کن🙏🙏🙏
تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 منم ماه پیش روز ۱۳ زدم منفی بود و نبودم 😢😢😢😢😢حالا شما صبر کن یه ۵ روز دیگه از نشدی یه بی بی دیگ ... بعد چند روز پریود شدی؟نزدیک3ساله منتظرم😢خیلی امیدوار بودم که اینماه حامله بشم ولی بی بی چک حتی هاله ننداخت دلم خوش باشه😭 خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 انشالله هر چی خیره پیش میاد عزیزم .. تورو خدا دعا کن برام.بی بی چک بعدی روکی بزنم یدونه دیگه دارم؟ خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
مهرخ_ عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 1132 منم 13 روز پیش hcg زدم.امروز بی بی گذاشتم منفی شد.3.4 روزه بی بی میزنم همش منفیه.😂😂خنده م مال بی عاریه.😐😂
تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 منم 13 روز پیش hcg زدم.امروز بی بی گذاشتم منفی شد.3.4 روزه بی بی میزنم همش منفیه.😂😂 خنده م مال بی ... الهی بمیرم انتظار خیلی سخته😢آزمایش نرفتی؟دیگه سر شدیم ازبس بی بی منفی دیدیم😔 خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
shaghayegh954 عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 969 بعد چند روز پریود شدی؟نزدیک3ساله منتظرم😢خیلی امیدوار بودم که اینماه حامله بشم ولی بی بی چک حتی هال ... من بعداز ۱۷ روز پریود شدم ولی اینماهم باز تزریق کردم امروز ۱۱ روز میگذره فعلا جرات بی بی زدن ندارم کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
shaghayegh954 عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 969 تورو خدا دعا کن برام.بی بی چک بعدی روکی بزنم یدونه دیگه دارم؟ بنظرم من ۴ روز دیگه اگه نشدی بزن کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 من بعداز ۱۷ روز پریود شدم ولی اینماهم باز تزریق کردم امروز ۱۱ روز میگذره فعلا جرات بی بی زدن ندارم خیلی زوده فعلا نزن گلم من سری قبل که آمپولhcgزدم بعد15روزپریودشدم.انشاءالله اینسری مامان میشی عزیزم خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
تنها۸۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 6505 بنظرم من ۴ روز دیگه اگه نشدی بزن دعاکن نشم وبی بی مثبت بشه😢 خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
shaghayegh954 عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 969 خیلی زوده فعلا نزن گلم من سری قبل که آمپولhcgزدم بعد15روزپریودشدم. انشاءالله اینسری مامان میشی عزیز ... انشالله شماهم این ماه نی نی داری کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....