2777
2789
عنوان

آمپولhcg

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست
انشالله شماهم این ماه نی نی داری

انشاءالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🙏🙏🙏🙏پس خودت رو به بیخیالی بزن ....یه هفته دیگه

سختم هس ولی سعیمومیکنم😢

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
من اینقد بی بی استفاده می کنم که نگو.😂 ماه چندم اقدامی؟

منم زیاد گرفتم از وقتی رفتم اقدام

2سال اقدامم توچی گلم؟

ماه قبل بعد از 19 روز پریود شدم.بی بی چک گذاشتم،مثبت شد ولی همون لحظه م پریود شدم.

منم ماه قبل۱۰روزعقب انداختم صبحش تست زدم منفی شدخوابیدم ساعت9بیدارشدم پریودشدم😣

ماه سومم.

پس هنوز اولشی گلم انشاءالله اینماه مامان میشی😍

راستی ازاونموقع بزاق دهانم یکم زیاد شده😓

19 روز بعد از زدن آمپول.روز 11 سیکلم آمپول زده بودم.

من۱۵سیکلم زدم آمپول رو

پس هنوز اولشی گلم انشاءالله اینماه مامان میشی😍 راستی ازاونموقع بزاق دهانم یکم زیاد شده😓

به علائم اهمیت نده مخصوصا که این ماه آمپول زدی.من این ماه 13 سیکلم آمپول زدم.

مرسی از دعای خوبت.ان شالله خودتم همین ماه مامان شی.😍

به علائم اهمیت نده مخصوصا که این ماه آمپول زدی.من این ماه 13 سیکلم آمپول زدم. مرسی از دعای خوبت.ان ...

مرسی عزیز دلم توهم واسم دعاکن بی بی چکم مثبت بشه😘

انشاءالله واسه دوتامون گلم😍

استرس نداشته باش عزیزم، بزار چند روز دیگه بی بی بزن ، ان شالله دوتا خط خوشگل میندازه

آخه اون موقع که منفی شد روحیم داغونه آجی😢

افزایش بزاق دهان هم میشه بارداری باشه گلم؟

انشاءالله عزیزم دعا کن برام😍