2777
2789
عنوان

ســــــوتی کـده

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام ب برادر زادم گف برو برام اب بیار 

بچه داداشم گف ها کیه یکی داره صدام میزنه 

که مثلا نره اب بیاره 

بابام گفت خب بلند شو ببین کیه 😂😂

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️

یه بارم دعوتی بودیم جایی همه ی عمه بزرگا و مادر بزرگا و پدر بزرگا نشسته بودن موقع روبوسی دست همه رو میبوسیدم رسیدم به پسر عمم حواسم نبود دستشو بوسیدم لاشی برگشت گفت پیرشی دختر جون بعد زد زیر خنده آبرومو برد  

ماییم و صراحت کهنه ی تازه شدن ....
خدا نکشتت🤣😅

سر و مر و گنده نشسته وسط حال داره غر میزنه 

هر چن دیقه ی بارم ی بوس تو هوا میفرسته   

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

عاقا بابای من داشته تو بازار با مامان بزرگ و مامانم راه میرفته یهو حواسش پرت شده فک کرده زن بغل دستیش مامان بزرگمه زده تو کمر زنه گفته خوب دارن جنسشونو ب مردم میندازن   

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

مامان بزرگم به ی مرد فروشنده گفت اقا شما کی تموم میکنید(یعنی کی مغازرو میبندید)اون بنده خدا اولش تعجب کرد بعد با خنده گفت هروقت خدا بخاد تموم میکنم   

اخر شب عروسیم که خونه مادر شوهرم بودیم بزن و برقص من لنزم آخر شب تار شده بود واضح نمیدیدم.  بردار شوهرم رو مبل نشسته بود پریدم تو گوشش یه چی بگم فک کردم شوهرمه  جا خورد خودش رو کشید کنار    بنده خدا ترسید دید عروس دم گوششه   ازم فیلم هم گرفتن وقتی میذارنش از خجالت اب میشم ولی همه میخندن

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی