2777
2789
عنوان

ســــــوتی کـده

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 101 پست

سوم دبیرستان بودم ی معلم ریاضی داشتیم خیلی گند اخلاق و خشک بود خلاصه اومد سر کلاس بمن گفت برو دفتر برام ماژیک بیار خلاصه ازونجایی ک من ی آدم استرسی بودم هول کردم اومدم برم بیرون در زدم معلمه بیجاره هنگ کرده بود همه ام بهم خندیدن شرفم ب باد رفت😂😂😂

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوم دبیرستان بودم یبار ک سرویس اومد دنبالم رفتم نشستم تو ماشین تا نشستم بلند گفتم بسم الله الرحمن رحیم 😐میخواستم بگم سلام نمیدونم چیشد   همه با تعجب نگام میکردن خندشون گرفته بود.. 😳😳

❄❄❄❄❄
وااای ما نامزد بودیم باشوهرم داشتیم کشتی میگرفتیم یهو گ و ز ی د م یبارم موقع هیکل گرفتم دوباره این ا ...

ارباب گازها       

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   
اااای الان به مامیت میگم مامانشششش ماماااانششش 🔊🔊🔊

لنتی   

اروم  باش زن حسابی   

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

پاستوریزه هاشو میگم واست 😋

اقا من کلا ادم بغلی و احساساتی م تادطرفو بغل نکنم نمیتونم سلام کنم 😁 یه روز از مدرسه برگشتم مادرمو تو کوچه دیدم  وایساده بود داشت بازن همسایه حرف میزد با بافتی که تنش بود شناختمش یواش رفتم پشتش محکم بغلش کردم فشارررررررش دادم و کله م رو میزاشتم تو پشتش  یهو سرمو بلند کردم طرف برگشت دیدم مادرم نیست😨😨😨😨 😨 یه زن دیگه بود فقط بافتش شبیه مادرم بود خدای بی جنبه ااااا ی کی بودم من 😂

سوم دبیرستان بودم یبار ک سرویس اومد دنبالم رفتم نشستم تو ماشین تا نشستم بلند گفتم بسم الله الرحمن رح ...

وای😂😂😂😂😂😂

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
لنتی     اروم  باش زن حسابی    

چشم فقط بخاطر تو 😶😶😶❤❤❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

چشم فقط بخاطر تو 😶😶😶❤❤❤

نوجوون که بودم یه آقایی از فامیل کارت دعوت برای مراسم سالگرد همسرش آورده بود در خونه .من اصلا یادم نبود همسرشو و فکر کردم کارت عروسیه بچه هاشه. گفتم به به مبارکه ایشالله به سلامتی.😑😂بنده خدا خیلیم مرد سنگین و جا افتاده ایه هیچی نگفت خدافزی کرد رفت اومدم تو خونه کارتو باز کردم دیدم واس ختمه نابود شدم.یقه دریدم رفتم بیابون

(همون Donald سابق)

بذا از سوتیای داداشم بگم البته از اذیتاش

با دوستاش بودن تو خیابون این کیف سامسونت دوستشو میندازه زمین بلند هوار میزنه اله اکبر فک میکنن داعشیه مردم همه در میرن   

نوجوون که بودم یه آقایی از فامیل کارت دعوت برای مراسم سالگرد همسرش آورده بود در خونه .من اصلا یادم ن ...

خسته نباشید