2777
2789
عنوان

ازدواج

328 بازدید | 21 پست

بعضيا ميگن ازدواج قسمته يعني هرچقدرم از هم دور باشيد هرچقدرم ناشناخته باشين اگه خدا بخواد به هم ميرسيد و ازدواج ميكنيد 

ولي بعضيا ميگن خودتون بايد براي هركس ك ميخواين تلاش كنيد تا بدستش بياريد نظر شما چيه 

تعداد رای : 27
نظرسنجی
قسمت هست
22
81%
قسمت نيست
5
18%

ترکیبی از این دو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

وقتی همش صبح تا شب تو خونه بشینی

یا اگ بیرون میری اخم و تخم کنی و بداخلاق باشی 

مسلما دیگ ربطی ب قسمت نداره!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شخصی من البته

برای موضوعی مثل ازدواج؛ دیگران باید تلاش کنن ک آدمو بدست بیارن  ... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

هیچ کدام.

به نظر من خیلی مهمه که واقعا واقعا قصد ازدواج وآمادگیش روداشته باشی. 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

تا قبل از ازدواجم به قسمت اعتقادی نداشتم 

تا خودم بر حسب قسمت ازدواج کردم 

کانلا نا شناخته غریبه از یه شهر دیگه 

اصلا خودم نمیخواستم ازدواج کنم ولی انگار دهنم بسته بود پدر مخالف بود بازم انگار دهنش قفل شده بود  

واقعا به قسمت اعتقاد پیدا کردم 

انگار بخت منو همسرمونو به هم پسوند داده بودن

😘واسم صلوات بفرستید😘
اين در مورد پسر درسته نه دختر 

یعنی دختر قصد و آمادگی لازم نداره؟

به نظر من که فرقی نداره چون من خودم تا همین امسال واقعا احساس میکردم آمادگیشو ندارم واسه همین عملکردمم در راستای پروندن خواستگارام بود ، ولی الان برعکسم.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
راضي هستين الان؟؟؟

نمیدونم 

بعضی وقتا میگم چی شد ک ازدواج کردم 

اخه جالبه شوهرمم هنینو میگه 

میگه انگار یه انرژی اونو سمت من کشونده 

اونم میگه خودم نفهمیدم چجوری سر سفره عقد نشستم با این ک خانواده اونم ناراضی بودن

ولی انگار یه چیزی ما رو به هم رسونده 

شکر چیزی کم ندارم ولی بهتر ازین میتونستم ازدواج کنم 

همه جی خیلی کمتر از چیزیه ک خودم فکر میکردم  

یعنی گاهی میگم کاش یکم بیشتر جوونی میکردم ادامه تحصیل میدادم مستقل میشدم هر وقت از مجردی سیر شدم اونمقت ازدواج میکردم 

ولی خو قسمته دیگه 😢

😘واسم صلوات بفرستید😘
یعنی دختر قصد و آمادگی لازم نداره؟ به نظر من که فرقی نداره چون من خودم تا همین امسال واقعا احساس می ...

نه منظورم اينه ك مثلا من درسم تموم شده ميرم سر كار  از نظر مالي هم اصلا مشكلي براي خريد جهيزيه و اينا ندارم يعني امادگي دارم ولي چون فعلا خواستگار ندارم نميتونم ازدواج كنم با اينكه امادگي دارم