براي لايه پايين،صدگرم بيسكوييت رو خورد كردم و با پنجاه گرم كره ذوب شده مخلوط كردم و كف قالب ريختم و فشار دادم تا پرس بشه،،براي لايه سفيد خامه ای يك بسته پنير ماسكار پونه و يك بسته خامه صبحانه و هشت قاشق شكر (مقدارش دلخواهه) رو كمي با همزن زدم و دو قاشق مربا خوري پودر ژلاتين رو تو يك سوم پيمانه اب بن ماري كردم و بعد از خنك شدن به اين مايه اضافه كردم و مخلوط كردم و روي لايه بيسكوييت ريختم و تو يخچال گذاشتم تا كمي سفت بشه.براي لايه رويي یک بسته پودر ژله پرتقالیو آماده کردم و وقتی از دما افتاد ریختم رو لایه ی خامه ای و به مدت دو ساعت داخل یخچال گذاشتم.
درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه
من خیلی دوس دارم☺مخصوصا چیز کیک نوتلا😋😋😋فقط خوردم درست کردنشو بلد نیستم
چیز کیک نوتلا 🎂🍰🎂🍰🎂🍰
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور پودر شده 200 گرم کره ذوب شده 125 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 2 بسته (400 گرم ) شکر 150 گرم پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری شکلات صبحانه نوتلا 100 گرم خامه صبحانه 1 عدد 200 گرمی پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری آب سرد یک دوم پیمانه طرز تهیه: قالب کمربندی بیست و پنج سانتی متری را با فویل آلومینیوم بپوشانید کف قالب (روی فویل ) را کاملا با کره چرب کنید .بیسکوییت و کره را با هم مخلوط و در کف قالب پرس کنید. قالب را برای یک ربع در یخچال قرار دهید تا کراست خوب منسجم و سفت شود . پنیر پودر کاکائو شکر شکلات نوتلا و خامه را با همزن برقی به مدت یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و سپس روی بخار آب (روی کتری یا سماور) قرار دهید تا ژلاتین حل شود(روش بن ماری) ژلاتین حل شده را به مایه پنیری اضافه کرده و مخلوط کنید . مواد را بلافاصله روی پایه چیز کیک ریخته و در یخچال قرار دهید و به مدت پنج تا شش ساعت زمان دهید تا کاملا ببندد . برای خارج کردن چیز کیک از قالب ابتدا دور تا دورشو از قالب جدا کنید بعد قفل یا همون کلیپس قالب رو باز کنید و چیز کیکو به ظرف سرو منتقل و تزیین کنید نوش جان/ شکلات فندقی نوتلا رو میتونید از سوپرمارکتهای معتبر یا لوازم قنادی تهیه کنید.
دستور کیک اسفنجی: دویست و هفتادو پنج گرم آرد. دویست و پنجاه گرم شکر. هفت عدد تخم مرغ. وانیل یک چهارم چای خوری. بکینگ پودر یک قاشق چایی خوری.
زرده و سفیده را ازهم جدا کرده .زرده رو با وانیل با همزن دستی کاملا مخلوط کرده.سفیده را میزنیم تا کف کند بعد شکر را به سفیده اضافه کرده و ده دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا سفید و سبک شود.بعد مخلوط زرده رو اضافه کرده سی ثانیه میزنیم.بعد یک دوم پیمانه آب اصافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط شدن.بعد ارد و بکینگ پودر رو که سه بارالک. کردیم بهش اضافه میکنیم.و تو قالبی که تهش کاغذ روغنی انداخته آیم میریزیم.ودر فر که از قبل گرم شده میپزیم.قالب بیست و هشت سانتی مناسبه.زمان پخت ا. سی و پنج دقیقه تا پنجاه دقیقه.تست میکنیم.حتما امتحان کنید.یه دستور راحت که به کیک فوق العاده بهتون میده.
من درست کردم چیزکیک توت فرنگی که نیاز به پختن نداشت،همین چند روز پیش هم چیزکیک ژاپنی درست کردم که پخ ...
چیز کیک ژاپنی☘☘☘☘
شکر 140 گرم تخم مرغ 6 عدد کره 50 گرم پنیر خامه ای 250 گرم شیر 100 میلی لیتر آب لیمو 1 ق غ آرد 60 گرم نشاسته 20 گرم وانیل 1 ق چ
فر روی 160 درجه روشن میکنیم پنیر خامه ای و شیر و کره رو داخل ظرف ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار میدیم وقتی کره ذوب و مواد یکدست شد میذاریم کنار تا سرد بشه. آرد و نشاسته رو داخل پنیر الک میکنیم. زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا سفید بشه بعد شکر رو اضافه و مجدداً میزنیم تا کاملاً فرم بگیره زرده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو رو به پنیر اضافه و هم میزنیم. مخلوط پنیر رو به سفیده اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم. کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و قالب رو داخل یک ظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم و میره داخل فر برای حدود یک ساعت و ربع. اگر خواستید روش طلایی تر بشه بذارید کمی بیشتر بمونه. اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید حتماً زیر و دیواره ها رو فویل بپیچید که آب به هیچ عنوان وارد قالب نشع
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃