2777
2789
عنوان

چیز کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4605 بازدید | 18 پست
چیز کیک ژاپنی☘☘☘☘ شکر 140 گرم تخم مرغ 6 عدد کره 50 گرم پنیر خامه ای 250 گرم شیر 100 میلی لیتر آب لی ...

آفرین عزیزم

استارتر بیا دوستمون گذاشت چیزکیک ژاپنی رو ،من دقیقا با همین دستور درست کردم فقط آبلیمو نزدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق چیز کیکم. خیلی هم درست میکنم. طرز تهیه شو دوستان گذاشتن فقط چند تا نکته من بگم

من وسطشو با ژله آناناس و اگه باشه با کمی آب کمپوت آناناس درست میکنم. ژله های مختلفو امتحان کردم آناناس از همه خوشمزه تره.

حتما پنیر ماسکارپونه استفاده کن. میتونی به جای یکی نصف پنیر با یه خامه استفاده کنی. البته به اندازه ظرفتم بستگی داره

من یه بسته ژله کمی آب میوه یه بسته خامه و ماسکارپونه رو برای یه ظرف 19 سانتی استفاده میکنم

اگه قالب کمربندی نداری سلفون بکش روشو وقتی چیز کیک آماده شو با سلفون بکش بیرون (یخچالی)

روی چیز کیکو مارمالاد بریزی از ژله خوشمزه تره. میتونی با توت توت فرنگی سیب آلبالو کیوی مارمالاد درست کنی روش بکشی

طبقه اولشو سعی کن وزن کره از نصف وزن بیسکوئیتت کمی کمتر باشه. کره زیاد باعث میشه سفت بشه بد میشه.

میتونی زیرشو کیک اسفناج درست کنی وسط سفید روش قرمز با میوه انار. عالی میشه از لحاظ ظاهری

کیک اسنجی هم من برای قالب 19 سانتی کیک دو یا سه تخم مرغی درست میکنم. بعدش مواد وسط کمی به خورد کیک میره عالییی میشه