2777
2789
عنوان

ترشح واژن

353 بازدید | 18 پست

سلام خانوما .من کلا بعد از مریودیم ترشح داشتم اولش سفید ابکی بود خیس میشدم بعدش شد تخمک گذاری که عین سفیده تخم مرغ بی رنگو کشدار بود بعد همون حالت سفید شد الانم بازم ترشحات سفید دارم ۱۵ دی هم پریود میشم .اینا نشانه عفونته یا طبیعیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید چیکار کنم؟ از کجا میفهمید

مطمئن كنيستم عزيز دلم

من مث شما بودم

رفتم طب سنتي

البته پزشك عموميه ك طب سنتي همدوره ديده

گفت سردي ميبينم

البته حدس زد كمي عفونت باكتريايي هم داشته باشم اخه خارش داشتم

مترونيدازول داد اول بزنم بعدش يه پماد رويان مال طب سنتيه

هنوز شروع نكردم

اون گفت سردي رحمت مال خون رقيق و ضعيفته

خيلي كمبود ها دارم

زينك

اهن

دي

گفت اول اينا رو جبران كن ببينيم 

معاينه هم كرد و گفت افتادگي ناف پيداكردي بعد زايمان  

من همیشه اینجوری بوده وسطای پریودم الان نیستم میشه رحمم گرم شده باشه اخه گرمی زیادمیخورم

عزيزم فقط يه دكتر طب سنتي خبره و كاربلد ميتونه جوابتو بده

من چيزي ك حدس زدم و درمورد خودم اينجور بود رو كفتم

منم خیلی ترشح دارم تازه پریودیم تموم شده میشه ب منم بگین چیکار کنم یکم کشداره نمیدنم چیکار کنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋