روری چند دقیقه یا ساعت برای آرایش وقت میذارین. بعضیا انگار دارن میرن عروسی. پاک کردنش اگار ۱ ساعت زمان میبره چه برسه خود آرایش. این سوال همیشه برام پیش میاد.
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من حتما بايد کرم پودر پنکيک رژگونه ريمل. خط چشم مداد ابرو و رژ قرمزززززززمو بزنم فقط قرمز وگرنه پامو بيرون نميزارم در عرض ده دقيقه ارايشم تمومه لاکمم هميشه قرمزه عطرمم سرجاشه فقط مو بيرون نميريزم پاچ تا زانو نميکشم بالا مانتو کوتاه جلو باز نميپوشم نافمو نميندازم بيرون لباسهام مشکيه هميشههههه پابند ودستبندو انگشتر اضافي ام ندارم فقط حلقه وساعت همين
اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀 ا انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱 جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃 ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمانبشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱