2777
2789
عنوان

آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 46 پست
نه ولی تصمیم گرفتم به جای ارایش کردن بیشتر به پوستم برسم اگه جوش میزنین کوم اکتی پور فوق العادس برا ...

منم میزنم اکتی پور. برای جوش نمیرنم. ب ای یه دست شدن عاااالیه. یه بار از یه مغازه ای چند صد هزار تومن خرید کردم رفت پیشتهاد مهربانانه داد گفت اینو بخر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی تصمیم گرفتم به جای ارایش کردن بیشتر به پوستم برسم اگه جوش میزنین کوم اکتی پور فوق العادس برا ...

آره متاسفانه هنوز جوش دست از سر من ورنداشته

اینکه گفتی چی هست عزیزم قیمتش بالانیس؟

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋

منم میزنم اکتی پور. برای جوش نمیرنم. ب ای یه دست شدن عاااالیه. یه بار از یه مغازه ای چند صد هزار توم ...

اگه پوستت چرب نیس نزن

ابین کرم چربی پوست رو میگیره و برای اونایی که پوست چربی ندارن خوب نیس

شاید کرم شما ضد جوشش نباشه میشه عکسش رو بفرسین

منم دلم میخواد پوستم یه دست بشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
منم میزنم اکتی پور. برای جوش نمیرنم. ب ای یه دست شدن عاااالیه. یه بار از یه مغازه ای چند صد هزار توم ...

منم پوستم بعد زایمان یکم شل و کدر شده جوش هم تک و توک معمولا اطراف صورتم میزنه دلم یه پوست خوب میخواد

😩

تو خوابگاه ما هم دخترایی که خیلی آرایش داشتن بیشتر وقتها صورتشون نمیشستن 😷😷😷😷 تا در وقت صرفه جویی کنن

یکی بود نزدیک یکی دو کیلو ریمل میزد به مژه هاش

اصلا یه وضعی

کلا چشمهاش نمیشست حتی یه هفته کامل که تو خوابگاه میموند 😨😨😷😷

فکر کنین اول صبح دست و صورت نشسته

فقط هم سه ترم اومد دانشگاه و چون همه رو مشروط شد از دانشگاه رفت

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
آره متاسفانه هنوز جوش دست از سر من ورنداشته اینکه گفتی چی هست عزیزم قیمتش بالانیس؟

کرمی هست که جوش رو به شدت کم میکنه قبلا چهل بود

الان بین صد تا صد پنجاه متغیره یه سرچ بکن تو اینستا اکثر کسایی که نقدش کردن به شدت راضین

زن داداشم استفاده میکنه اصلا جوش نمیزنه

کرمی هست که جوش رو به شدت کم میکنه قبلا چهل بود الان بین صد تا صد پنجاه متغیره یه سرچ بکن تو اینستا ...

خدا خیرت بده اگه اینجوری باشه میخرمش ببخش زیاد سوال میکنم

حالت آرایشی داره یا درمانی ؟من پوستم مختلطه واسه همه پوستا مناسبه؟

شرمنده اینستا ندارم😭

تو خوابگاه ما هم دخترایی که خیلی آرایش داشتن بیشتر وقتها صورتشون نمیشستن 😷😷😷😷 تا در وقت صرفه جوی ...

یکیشون با یه پسره ازدواج کرد پدر شوهرش شورای شهرشون بود. بعدها دیدمش که متاهل شده بود با دوست پسر جدیدش. اتاقشونم کثیفففففف.

خدا خیرت بده اگه اینجوری باشه میخرمش ببخش زیاد سوال میکنم حالت آرایشی داره یا درمانی ؟من پوستم مختل ...

بیشتر درمانیه ولی رنگیش هم هست ولی کاور خاصی نداره

من زن داداشم هر کرمپودری استفاده میکرد به شدت جوش میزد ولی الان از این کرم استفاده و پوستش صاف و بدون جوش هستش

بیشتر واسه پوست های چربه چون چربی پوست رو میگیره وکنترلش میکنه

اونا اینجا نمیان ک!!!

برو فیس بوک

یا اینستا 

اونجا میبینیشون

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
یکیشون با یه پسره ازدواج کرد پدر شوهرش شورای شهرشون بود. بعدها دیدمش که متاهل شده بود با دوست پسر جد ...

نگرفتم چی شد!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻