2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

630 بازدید | 64 پست

خاهر شوهرم پسرشو ختنه کرده سه روز قبلش خونه مادر شوهرم ک بودیم پدر شوهرم بهمون گفت فلان روز فلانی پسرشو ختنه میکنه من گفتم بسلامتی. روز ختنه خاهر شوهرم ز میزنه ب همسرم ک اره فلان روز که خونه فلانی سر همه جم بود من ب همه گفتم تورو ندیدم گفتم تلفنی بهت بگم بدونی امروز دارم بچمو میبرم ختنه کنم.یه گروه تو تل گ رام داریم از خونواده شوهرم بنام فامیل درجه یک اونجا به همه اعلام کرد و هیچ کس هیچ جوابی بهش نداد.همسرم ک اومد خونه گفت خاهرش ز زده و .... حالا میخام ببینم من باید چکار کنم؟ز بزنم یا اس بدم تبریک بگم؟به رو خودم نیارم و بگم ب من ک نگفته بهرکی گفته تبریکم از همون بگیره؟و یا اصلا حضوری با همسرم بریم پیشش؟ایا من حساسم یا بنظر شمام باید بجای همسرم بمن ز میزد؟چ کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای انقد حساسیتم خوب نیست خوبدبخت زنگ زده شوهرت که خوشوهرت داداششه دیگه به اون گفته که به گوشه توهم برسه دیگه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

یا بی خیال به روی خودت نیار وقتی دیدیش حالا هر وقت تبریک بگو یا است بده بگو داداشت اینجوری گفته و مبارکه انشالله همیشه سلامت باشه همین 

کلا خیلی هم مهم نیست به نظرم البته شایدم ما رسم نداریم

دست سازه های من : @annabkala
شنا مگه دیدنش ننیرین؟  ما سر ختنه هم پول و کادو میبریم اخه  خب تو گروه ج نیدلذی که بسلام ...

میخاد مراسم بگیره و کادومونم اونموقع میدیم ایا الانم لازمه تبریک بگم؟درصورتی ک بشوهرم ک گفته هنوز تبریک نگفته بهش

ای خانووووم

خواهرشوهر من مسیج میده ب شوهرم ک فرداشب شام بیاید خونه ما

همین 

ن زنگی ن احوال پرسی منم ک اصن هویج فرنگی

بگذر عزیزم 

باید بگذری تا بتونی زندگی کنی

زنگ بزن تبریک بگو ولی یکم سرسنگین باش بگو خودم ک خبرنداشتم  شوهرم بهم گفته 

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود